Uğur Boral Sezonu Kapattı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uğur Boral Sezonu Kapattı!


FLAŞ! Uğur Boral şoku!



1501_sondakika001.jpg




Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, Bursaspor karşısında sakatlanan Uğur Boral'ın sezonun ikinci yarısında forma giymesinin oldukça zor olduğunu ifade etti.



Sivasspor karşısında ortaya koyduğu performans ve attığı iki golle dikkatleri üzerine çeken Uğur Boral, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmanın 36. dakikasında sakatlanarak yerine Vederson'a bırakmıştı.



Tecrübeli futbolcunun yapılan son kontrollerinin ardından ön çapraz bağlarında yırtık olduğu ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.



Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum da yaşanan gelişmeleri doğrulayarak, "Uğur Boral'ın sakatlığı bizi derinden etkiledi. Ön çapraz bağlarında bir yırtık var ve Uğur sanıyorum sezonun ikinci yarısında bizimle birlikte olamayacak" ifadelerini kullandı.



Kaynak
 
Cevap: FLAŞ! Uğur Boral Sezonu Kapattı!



Allah kimseye sakatlık vermesin umarım en kısa sürede iyileşir ancak bizle forvetsiz kaldı diye dalga geçen Fenerbahçeliler bir sezonu sol kanatsız nasıl idare edecekler bunu da düşünmeleri lazım.
 
Cevap: FLAŞ! Uğur Boral Sezonu Kapattı!



Bizimkilerin sakatlıklarında bu kadar geçmiş olsun mesajı gelmiyor. Ne meraklıymışız millete iyi görünmeye.
 
Cevap: FLAŞ! Uğur Boral Sezonu Kapattı!



Geçmiş olsun Uğur Boral Sivas'a attığın 2 gol sağlamdı valla iyi futbolunla korkutuyordun beni ama geçmiş olsun tabiki...
 
Cevap: FLAŞ! Uğur Boral Sezonu Kapattı!



Geçmiş olsun. Sakatlıklar kötü tabii hele bir Milli oyuncumuzun sakatlanması daha da üzücü..
 
Üst Alt