# Uğur Boral | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Uğur Boral


Uğur'a Florya'nın kapıları açıldı!

Semih Şentürk'ü çok isteyen Fatih Terim, Uğur Boral'a da telefonla Florya'nın beş kapısını açtı.



030620110943163685308_2.jpg





İmparator, eski öğrencisiyle Wembley'deki finalde göz teması kurdu ama görüşme iki gün önce gerçekleşti. Uğur Boral da bu yüzden F.Bahçe'ye henüz imza atmadı Semih Şentürk'ün F.Bahçe'de kalıp kalmayacağı tartışılırken satır aralarında son günlerde sürekli tekrarlanan bir cümle var: 'F.Bahçe'de sözleşmesi biten futbolculardan Uğur Boral ile de yeniden anlaşma sağlandı...'



Bu iddia çok sık dile getirilse de taraflar doğrulamadı. Üstelik F.Bahçe'nin resmi internet sitesinde bu konuda hiçbir açıklama yapılmadı.



Uğur'un F.Bahçe'ye imza atmamasının nedeni ise dün belli oldu. Teknik Direktör Fatih Terim, Uğur Boral'dan G.Saray'a transfer olmasını istedi.



UĞUR BORAL HAVALARA UÇTU

Terim ile Uğur Boral'ın ilk sıcak teması Barcelona ile M.United arasında Wembley'de oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde oldu. Türk futbol kamuoyundan birçok isim Wembley'de bulunduğu için Terim ile Uğur arasında görüşme olmadı ve sadece göz teması sağlandı.



İki gün önce Terim, Uğur ile telefonla bire bir iletişim kurdu. İmparator, Euro 2008'de
Avrupa üçüncüsü olan takımdan öğrencisi olan Bo ral'a 'Ben geldim biliyorsun; sen de geliyorsun' dedi.



Terim'in bu sözleri F.Bahçeli futbolcuyu oldukça mutlu ederken, Uğur'un yakın çevresine 'Düşünmeye bile gerek yok. Terim varsa ben G.Saray'a giderim' dediği iddia edildi.



Kaynak: Milliyet
 
Cevap: #Uğur Boral



süper olur, sol kanat için muhteşem bir alternatif, bonservissiz alırsak fenerin ciğeri yanar =))
 
Cevap: #Uğur Boral



Bu adam küçük Messi'ydi niye bıraksınlar ki? :asd: Ellerinde patlayınca bize karşı haber mi yapıyorlar? Mustafa Sarp kalsın daha iyi.
 
Cevap: #Uğur Boral



Bir de şu muhabbeti anlamıyorum. Terim varsa ben de varım. Her habere aynı yazıyı koyup önümüze getiriyorlar. Biz hala Serdar Özkan ile Gökhan Zan kazığını çıkaramadan bir de bu hurdayı mı alacağız????
 
Cevap: # Uğur Boral



İlk zamanlar çok iyiydi gayet beğeniyordum F enev'de fakat sonradan kaybolup gitti :S Aslında sol bek için alternatif olamaz mı?
 
Üst Alt