Uğur Çiftçi, Galatasaray Yolunda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
95aca085a76842d395b5449dd6addf74.jpg

Galatasaray, sol bek mevki için Gençlerbirliği'nden Uğur Çiftçi'yi kadrosuna katmak istiyor
.

İki kulüp yetkilileri, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 25 yaşındaki oyuncu için masaya oturdu. Galatasaray, Uğur'u 500 bin euro karşılığında renklerine bağlamak amacında.

Devre arasında transfere büyük bütçeler ayırmayı düşünmeyen sarı kırmızılı yönetim, Uğur'u kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Gençlerbirliği kaptanının da transfere sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşması halinde sarı kırmızılı kulübe gelmek istediği ifade edildi.

Bu sezon 15 lig, 4 kupa olmak üzere 19 maça çıkan Uğur Çiftçi 1 gol 1 asist ile oynadı. Gençlerbirliği altyapısından yetişen uğur, 2010-2011 sezonundan beri Süper Lig'de forma giyiyor.

Ntvspor
 
@evrengoz
Galatasaray, Gençlerbirliği ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uğur Çiftçi için masaya oturdu. Konuşulan fiyat 500-750 bin Euro aralığında. Oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor. Görüşmeler olumlu ilerliyor.
 
Daha Genclerbirligi gibi takimda bile siritan bir adam dan Galatasaray gibi bir kulüp icin medet ummak gercekten cok ilginc.
 
Bence olur. Bunu alıp Lato'yu gönderelim. Bir farkları yok ve yabancı sınırından yer açarız. As sol bek aramaya devam edelim.
 
Süper ligin açık ara en kotu sol bekini alıyoruz.
Uğur şuan şaşkındır.

Elinde Linnes Lato Tarık Hakan Carole gibi lesler var bunlara yıllık 7 milyon Euro veriyon ama hepsini toplasan asamoahin ayakkabı bagcigi etmez.

Uğur Çiftci ne ulan ?

Terim böyle malliklar yapacaksa arkasındaki taraftari karşısına alır önceki 3 sezonunda olduğu gibi
 
Ben bu adamı 30'lu yaşlarda biliyordum 25 yaşındaymış daha.
Lato +bir miktar paraya takaslasak en azından bir açıklaması olur bonservis vermek akıl kârı değil.
 
@ertansuzgun
"Galatasaray'ın Uğur Çiftçi'yle alakası yok" yazan arkadaşlar dünkü telefon trafiğini öğrensin. Kim kimle kimlerle telefonda konuşmuş ne konuşmuş bir araştırsın.
Galatasaray'ın listesinde alternatif sol bek olarak iki yerli oyuncu vardı. Uğur Çiftçi ve Sakıb Aytaç. İki oyuncu da takımlarında oynuyor ve sözleşmeleri sezon sonu bitiyor! Maliyetleri de çok düşük. Şuan Uğur transferinde sona gelindi.
 
Üst Alt