Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, arkadaşlık sistemi üzeri yönetiliyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, arkadaşlık sistemi üzeri yönetiliyor"


753720.jpg

Uğur Karakullukçu: Yöneticiler Umut Bulut kalsin diye Riekerink'e baski yapiyor.
Uğur Karakullukçu: Elinizde 2.2 milyon alan forvet var, 3 gol atmis, siz ise Teknik Direktörün kararina saygi duymuyorsunuz.
Uğur Karakullukçu: Zamaninda Galatasaray Gökhan Töre'yi alirken, Olcan Adin takimda bazi figürler ile daha iyi arkadas diye Olcan Adin transfer ediliyor. (Kaptanlar israr ediyor)
Uğur Karakullukçu: Siz arkadasliga göre oyuncu transfer ederseniz, yarin o oyuncu kadro disi kaldiginda oyuncular gelip hoca'ya dönsün diye rica eder.
Uğur Karakullukçu: O arkadaslar gelip Galatasaray'i düsünmeden senede 1 gol 1 assist yapan, 2 milyondan üzeri para alan birini savunuyor.

____________________

Kisaca: Umut ve Olcan dönsün diye yönetim ve takim icinden baski varmis. Olcan zaten Selcuk, Umut gibi oyuncular sayesinde transfer edilmis. Ama yerli cete yok he?

JOR ilk yari bitmeden kovulur, Umut, Olcan ve Tarik döner.
 
Son düzenleme:
Doğru ise Allah belasını versin. Yerli çetesi veya bunun gibi arkadaşlık sistemine dayalı bir uygulama var ise ki var gibi duruyor, bu en kısa zamanda dağıtılmalı. Galatasaray akıl ile yönetilmeli. Abilik ile değil.
 
rikenkisin işi çok zor evet ama yerli çetesi bölüğünden başına iş çıkaracak bi selçuk kaldı heralde oynayanlar arasında.
 
riekerink bu oyuncuları kadroya dahil etmez ise selçuk yine takımı sabote edecektir.Yahu gönder selçuğuda işte sorun sıkıntı kalmasın.
 
Rikirikin yerinde olsam bir dakika durmam basarim istifayi.
Kulüp kulüp degil bildigin timarhane olmus. Icindeki delilerin yönettigi timarhane.
 
Son düzenleme:
Tabi yöneticiler baskı yapacak. çapsız dursunun golcü alacak çapı yok.

Türk futbol tarihinin en çok gol kralı çıkaran Galatasaray, Metin Oktay, Hakan Şükür, Tanju Çolak gibi Türk futbol tarihinin en büyüklerine sahip olan Galatasarayın geçen devre arasından beri santraforu yok!!!

Çünkü dursun denen iş bilmez başkan koltuğunda!!
 
Riekerink aklı varsa Selçuğu da yollar. Belki onun yerine de adam istemiştir.

Hocam şu yerli çeteyi dağıtırsan var ya şampiyon olmasan da tarihe geçersin.

Şu trabzon çetesini aya yolla aya!!

Takımı satmaya meyilli adamlardan bir Selçuk bir de Hakan Balta kaldı kadroda. Diğerleri satmaz.

Semih, Sinan, Sabri yapmaz o işleri. Yasinin çapı yetmez zaten.
 
Son düzenleme:
Boşa bir tarafımızı yırtmadık.Yerli çete dağıtılmalı diye gene umuta bel bağlayacaz sanırsam.O devam edecekse berkle devam edelim daha iyi en azından yaşı genç
 
Hocamızı bu çakal sürüsüne yem etmeyiz son 2 senedir ilk defa taraftarı heyecanlandıracak hamle yapıldı kadroda futbolu bilen bir teknik direktörümüz var uzun zaman sonra
 
Üst Alt