Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, arkadaşlık sistemi üzeri yönetiliyor" - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray, arkadaşlık sistemi üzeri yönetiliyor"


Umutu severdim, hani adam gibi bir adamdir Umut derdim. Yanilmisim. Ne gitmek istiyor, hem yoneticiler hocaya baski yapsin diye onlarin arkasinda duruyor. Sabri neden yillarca kovulmadigini anlamis olduk boylece
 
Birkaç gün önce son sayfada söylemişti bunları yanılmıyorsam. Söylediklerinde sonuna kadar haklı.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Rikerink yılanın başını derhal ezmez ise olan kendi kariyerine olacak.
Mancini ve prandelliyi de bu çete postaladı.


HELAK OL DURSUN
 
Rikerink yılanın başını derhal ezmez ise olan kendi kariyerine olacak.
Mancini ve prandelliyi de bu çete postaladı.


HELAK OL DURSUN

Mancini 89'da maç berabere iken Drogba'yı çıkarıp Ceyhun'u soktuğu için, Prandelli de tam bir deli olduğu için gönderildi bence.

Çete olduğuna ise inanmıyorum. Türk ve yabancılar arasında çok bağlantı hiç bir takımda olmamıştır zaten. Selçuk, Olcan ve 1-2 yabancı vs... bir grup Sneijder ve 3-4 yabancı bir diğer grup olabilir. Çoğu da bir gruba dahil değildir. (Hakan, Hamit, Sinan vs... gibi)
 
5848_111524063301_706038301_2279625_5191251_n.jpg
 
753720.jpg

Uğur Karakullukçu: Yöneticiler Umut Bulut kalsin diye Riekerink'e baski yapiyor.
Uğur Karakullukçu: Elinizde 2.2 milyon alan forvet var, 3 gol atmis, siz ise Teknik Direktörün kararina saygi duymuyorsunuz.
Uğur Karakullukçu: Zamaninda Galatasaray Gökhan Töre'yi alirken, Olcan Adin takimda bazi figürler ile daha iyi arkadas diye Olcan Adin transfer ediliyor. (Kaptanlar israr ediyor)
Uğur Karakullukçu: Siz arkadasliga göre oyuncu transfer ederseniz, yarin o oyuncu kadro disi kaldiginda oyuncular gelip hoca'ya dönsün diye rica eder.
Uğur Karakullukçu: O arkadaslar gelip Galatasaray'i düsünmeden senede 1 gol 1 assist yapan, 2 milyondan üzeri para alan birini savunuyor.

____________________

Kisaca: Umut ve Olcan dönsün diye yönetim ve takim icinden baski varmis. Olcan zaten Selcuk, Umut gibi oyuncular sayesinde transfer edilmis. Ama yerli cete yok he?

JOR ilk yari bitmeden kovulur, Umut, Olcan ve Tarik döner.
Bildiğim kadarı ile bazı dönemlerde oluyor bu sorun hatta fb de de var dı bir ara ama.selçuk şahin,gökhan emre felan gidince volkan tek kaldı ondan bir arpa boyu yol alamıyoruz

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Leşçuk gitmeden çözülmez bu sorunlar. Yerli çetesinin başı o. Riekerink hocanın arkasındayız. Leşçuk, Sabri, Umut, Olcan, Tarık, Semih, Donk... Hepsini göndersin!
 
sabrinin kadro dışı bırakılması sonrası takımı sabote edenler yine aynı şekilde devreye girecektir.Selçuğun önderliğinde sabri hakan ve semih takımı sabote edip takımın başarısız olması için ellerinden geleni yapacaklardır bu adamlardan derhal kurtulmak gerekiyor.
 
Katılmıyorum... Galatasaray (hiçbir sistem üzerinden) yönetilmiyor..


Doğru konuşmuş Uğur, tespitleri genelde nokta atışı..


Dursun istifa!!!
 
Üst Alt