Uğur Meleke: "Arda Turan'ın ayağına gidilip geri çağrıldı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uğur Meleke: "Arda Turan'ın ayağına gidilip geri çağrıldı"


AJANSSPOR - Radyospor programcısı Uğur Meleke, A Milli Takım ile ilgili son gelişmeleri CNN Türk'te değerlendirdi.


Öne çıkanlar şu şekilde:

"Kaosa dair bir hamle yapıldı"

"Muhtemelen bugün kaybeden matematiksel olarak olmasa da teknik olarak şansını kaybedecek. Bu yüzden bu maç büyük önem taşıyor. Fatih Terim görevden alınır alınmaz en iyi tercihin Lucescu olması gerektiğini desteklemiştim. Sonrasında olanlar beni hayal kırıklığına uğratttı.

Arda Turan'ın ayağına gidilip geri çağrıldı. TFF'nin onu affetmesi gerekirdi böyle de bir açıklama olmadı. Arda Turan, A Milli Takım'ı affetti anladığım kararıyla. Hiç yakışı kalmadı. Bir gazeteciye yapılan bir saldırı vardı. Kaosa dair bir hamle yapıldı. Arda Turan kararı yanlış uygulanan bir strateji. Daha sonra Oğuzhan Özyakup krizi geldi. Selçuk İnan ve Ozan Tufan gelince bir takım kokular olduğuna dair Oğuzhan da da açıklama yaptı. Cenk Gönen'in forması da Onur Kıvrak'ındı."

ajansspor
 
Arda için Terim harcandı bu süreci ancak böyle açıklayabilirim.
Ne olursa olsun yaptığı terbiyesizliğin üzerinden bu kadar kısa süre geçtikten sonra tekrar milli takıma çağrılması şerefsizliktir.
Oğuzhan olayı bambaşka bi mesele zaten. En başta çağırsa kimsenin sesi çıkmazdı ama sakatlık vs. olmadan gelen tepki veya üst yönetimin ikazı üzerine milli takıma çağrılması tam bir fiyaskodur.

Hiçbir ümit ve desteğimin olmadığı milli takımın başına getirilen bu bunak adamın söylemlerine bakılırsa kısa vadede yabancı sınırlamasının da getireceği aşikardır.
Umudumuz grubu geçmesi takımın. Yoksa kaçınılmaz budur.
 
Ne demek istiyor bu adam yahu?

Ben mi geri zekaliyim neden bu arda, tff seytan uclusunu idrak edemiyorum?

Off acmayin boyle konular icinde binlerce soru isareti var...
 
Üst Alt