Ujfaluši: "Yıldız isimler alınmalı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ujfaluši: "Yıldız isimler alınmalı"


YDEdaj.jpg

Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Tomas Ufjalusi, teknik direktör Igor Tudor'a zaman verilmesi gerektiğini söyledi. 39 yaşındaki eski futbolcu, Jackson Martinez ve Mario Mandzukic gibi isimlerin alınması halinde önemli başarıların kazanılacağını savundu.

Tomas Ujfalusi'nin Radyospor'a yaptığı açıklamalar şöyle:

"Tudor'a kafasındakileri yapması için şans verilmeli"

Başakşehir - Galatasaray mücadelesini izleyemedim ama 4-0'lık mağlubiyet üzücü, derbiye kadar Galatasaray mutlaka performansını yükseltmeli. Tudor'a karşı oynayıp oynamadığımı hatırlamıyorum ama iyi bir futbolculuk dönemi geçirdiğini biliyorum. Antrenörlüğünü ise bilmiyorum, Karabük performansı iyiydi ama Galatasaray'ın her zaman büyük hedefleri vardır, bunları karşılamak zorunda. Açıkçası antrenör olarak neler yapabilecek bilemiyorum. Bir antrenörü takımın başına getiriyorsanız onun çalışmasına izin vermeniz gerekiyor, ona zaman tanımak zorundasınız. Onun kafasını toplamasını, istediği oyunu sahaya yansıtmasını beklemelisiniz.

"Galatasaray büyük isimler almalı!"

Bruma, çok hızlı ve iyi bir oyuncu ama sakatlıklar geçirdi fakat şuan ki durumu iyi, seviye atlayıp atlayamayacağını zaman için göreceğiz. Galatasaray taraftarlarını çok seviyorum, 16 Mayıs'ta bir organizasyona geleceğim onlarla hasret gidereceğim. Jackson Martinez ve Mandzukic'i alabilirse Galatasaray için çok iyi olur, çok gol atarlar, şampiyonluk ve başarılar isteniyorsa bu tarz isimleri almalı diye düşünüyorum. Galatasaray büyük kupaların peşinde giden bir kulüp bu sebeple bu isimlerle ilgilenmeli.

"Atletico Madrid bu sefer başarabilir"

Atletico Madrid, ekip olarak iyi buluyorum, fizik güçleri yerinde ben onların başarılı olacağına inanıyorum. Bundan önce oynadıkları 2 finali kaybettiler ama bu sefer neden olmasın, açıkçası başarabileceklerine inanıyorum. Juventus çok iyi bir takım, Barcelona karşısında da iyi bir sonuç aldılar. Açıkçası onların finale çıkabileceğini düşünüyorum. Atletico Madrid, yeni stada geçecek bunla ilgili bir organizasyon olacak ama ben henüz davet almadım fakat davet almayı umuyorum.
 
Üst Alt