Ukrayna Aday Kadrosu Açıklandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ukrayna Aday Kadrosu Açıklandı


İşte Ukrayna'nın aday kadrosu



2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (D) Grubu'nda mücadele edecek olan Ukrayna Milli Takımı'nın 26 kişilik aday kadrosu açıklandı.



09-05-ukrayna-milli-tak%C4%B1m.jpg




Teknik direktör Oleh Blohin'in açıkladığı kadroya şampiyon Shakhtar Donetsk'den 6 oyuncu çağrılırken, Dinamo Kiev ise 9 futbolcuyla aday kadroya en fazla oyuncu gönderen takım oldu.



Shakhtar Donetsk'in defans oyuncusu Dmytro Chygrynskiy, sakatlığından dolayı kadroya dahil edilmedi. Teknik direktör Blokhin'i en çok düşündüren konuysa, daha önce kaleyi emanet ettiği üç oyuncusunun da hazır durumda olmaması.



Blokhin, kaledeki boşluğu Metalurh Donetsk'den 25 yaşındaki Oleksandr Bandura ve Dinamo Kiev'den 17 yaşındaki Maxym Koval ile doldurmayı planlıyor.



Açıklanan aday kadroda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Oleksandr Goryainov (Metalist Kharkiv), Maxym Koval (Dinamo Kiev), Andriy Pyatov (Shakhtar Donetsk)



Defans: Bohdan Butko (Illychivets Mariupil), Olexandr Kucher (Shakhtar Donetsk),Taras Mikhalik (Dinamo Kiev), Yaroslav Rakitskiy (Shakhtar Donetsk), Yevhen Selin (Vorskla Poltava), Yevhen Khacheridi (Dinamo Kiev), Vyacheslav Shevchuk (Shakhtar Donetsk)



Orta saha: Olexandr Aliyev (Dinamo Kiev), Denys Garmash (Dinamo Kiev), Oleh Gusev (Dinamo Kiev), Yevhen Konoplyanka (Dnipro Dnipropetrovsk), Serhiy Nazarenko (Tavriya Simferopol), Ruslan Rotan (Dnipro Dnipropetrovsk), Anatoliy Tymoshchuk (Bayern Münih), Andriy Yarmolenko (Dinamo Kiev)



Forvet: Andriy Voronin (Dinamo Moskova), Marko Devic (Metalist Kharkiv), Artem Milevskiy (Dinamo Kiev), Yevhen Seleznyov (Shakhtar Donetsk), Andriy Shevchenko (Dinamo Kiev)



Kaynak: Eurosport.com
 
Cevap: Ukrayna Aday Kadrosu Açıklandı!



Sheva'nın son maçları artık... Çağırılmayabileceği söyleniyordu ama vazgeçememişler ondan.
 
Cevap: Ukrayna Aday Kadrosu Açıklandı



Ukrayna da kadroyu duyurdu

Euro 2012'nin ev sahiplerinden Ukrayna'da teknik direktör Oleg Blokhin, 23 kişilik kadrosunu açıkladı.



Euro 2012'ye Polonya ile ortaklaşa ev sahipliği yapacak Ukrayna'nın 23 kişilik kadrosu kesinlik kazandı.



Teknik direktör Oleg Blokhin'in belirlediği 26 kişilik kadrodan Oleksandr Bandura, Vitaly Mandziuk ve Taras Stepanenko çıkarıldı.
 
Üst Alt