# Ulrich Van Gobbel | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Ulrich Van Gobbel


vangobbelhw8.jpg





Ulrich Van Gobbel

Defans

Galatasaray Eski Futbolcusu





1971 yılında Surinamin Paramaribo kentinde dünyaya gelen Ulrich Van Gobbel, futbola vatandaşı olduğu Hollanda'nın Bavel takımında amatör olarak başlar. Daha sonra Amatör futbol hayatını NAC Breda takımında sürdürür. Ulrich 17 yaşındayken Hollanda 1. Lig takımı Willem II´ye transfer olur ve ilk profesyonel maçına 1988 yılında FC den Bosch karşısında çıkar. Bu maçtaki iyi performanstan sonra iki yıl takımının formasıyla başarılı maçlar cıkarır. 1990 senesinde Feyenord Rotterdama transfer olur ve bu Takımda 5 sene oynar. 1996 yılında Galatasaray "Uli"`yi renklerine bağlar (16 mac-2gol), ve burada bir sezon oynaıiktan sonra Ingilterenin Southampton takımına transfer olur. Southamptonda aradığını bulamayan Van Gobbel 1997 senesinde yine Feyenord Rotterdama transfer olur ve 2002 senesinde jübilesini yapar.
 
Cevap: Ulrich Van Gobbel



Çok iyi futbolcuydu çarptığı adam yamuluyordu asyde fener maşında atkinsonla omuz omuza mücadelede saha dışına attığını bilirim.Fatih terim döneminde 96-97 sezonunun ilk haftalarında antremanda okan burukla kavga etti (okan dua etsin ayırdılar) sonra yollandı zaten o günler ayrılmak istediği söyleniyordu.
 
Cevap: Ulrich Van Gobbel



çok kısa süre kaldı ama hiç unutamadığım bir oyuncuydu.arkadaşlarımın beni o dönem van gobbel diye çağırması bunda etkilidir heralde.bek kavramını rahatlıkla uygulayabiliyordu.çok da sağlamdı
 
Cevap: Ulrich Van Gobbel



Buldozer gibi bir defansı.. tam şimdiki kadroya uyacak cinsten.. böyle birgüçlü defans oyuncusu bir daha gelmedi
 
Abimiz 95 senesinde G.Saray'a geldiğinde De Jong, ortaokul 1.sınıf talebesiydi. Uçan tekmeyi Van Gobbel'den öğrendiği rivayet edilir.


C2dZ8tjWIAE9kpw.jpg
 
Babam çok severdi bunu .. O zaman 10 civarıyım mahalle maçlarında ben van gobbelim diyordum..Şu an şaşırdım 16 maç oynamış sadece sanki 2-3 sezon kalmış gibi bir etki bıraktı taraftarda
 
Üst Alt