Ulrich van Gobbel | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ulrich van Gobbel


i5311646_22110871.jpg-k

Ulrich van Gobbel, (d. 16 Ocak 1971, Paramaribo) Surinam asıllı Hollandalı eski futbolcu. Uzun yıllar Feyenoord kulübünde defansta görev yapan oyuncu, 1995 yılında Galatasaray'a gelmiş, fakat bir sezon oynadıktan sonra takımdan ayrılarak İngiliz kulüp Southampton'a gitmiştir. Orada da bir sezon geçirdikten sonra eski kulübü Feyenoord'a dönmüş ve futbolu burada bırakmıştır.



van Gobbel, 1994 FIFA Dünya Kupası için Hollanda Millî Futbol Takımı kadrosuna çağrılmış ve millî takım formasıyla 8 maça çıkmıştır.
 
Cevap: Ulrich van Gobbel



suanda hollandada ciddi para sikintisi icinde ve birsuru insani kandirmakla suclaniyor, parasizliktan dolandiricilik yaptigi belirlenmistir malesef ve bu yuzden polis tarafindan aranan bi sahis anliycaginiz, kazandigi paralari tipik bi surinam asilli gibi yok yere harcayip suanda ortada kalmistir..



bunun disinda.. muthis bi oyuncuyud ayi bogandi ama top teknigi yuksekti.. Servetinki gibi govde ayri alt kisim ayri kosmuyordu.. adamin hasiydi varya, fener macinda gol attiydi galiba, rakipleri yikarak resmen, hic aklimdan gitmez.. haha..
 
Cevap: Ulrich van Gobbel



Kendisiyle ilgili daha öncede başlık açılmıştı yada başka bir topikte muhabbeti geçmişti. O'zamanda aynı şeyleri söyledim. Kendisi tam bir reisti. Bizim neslin sevdiği futbolculardan biriydi. Kalıbının hakkını iyi verirdi. Bizden gittikten sonra FB ile bir alakası oldumu bilmiyorum. O yüzden dolandırıcılık iddialarıyla ilgili bir şey diyemem.
 
Cevap: Ulrich van Gobbel



Ali Sami Yen'e bir kaç yıl sonra Feyenoord ile hazırlık maçına gelmişti.Soyunma odasından saati ve bir miktar parası çalınmıştı .
 
Cevap: Ulrich van Gobbel



Bildiğin betondu yahu.. Reyiz of the reyizs :) Ulan ne severim bu adamı ya, hem sağ bekte hem stoperde oynardı..
 
Üst Alt