ultrAslan : Nihatlı Fenerbahçe Sezona Hızlı Başladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ultrAslan : Nihatlı Fenerbahçe Sezona Hızlı Başladı


#NihatlıFenerbahçe Sezona Hızlı Başladı!

Geçen sezon Galatasaray aleyhine çıkan HAKSIZ DÜDÜKLERE ALKIŞ TUTAN; Galatasaray lehine haklı düdüklere bile AĞLAYAN; Ahlaksız algı manipülatörleri bugün bayram ediyor!

Daha ilk dakilarda Jailson’un rakibin kafasına dirsek atmasına kart gösteremeyen. Faulü yapanın Kruse olduğu halde, olmayan penaltıyı vererek rakibin moralini bozan, futbol oynamaya korkutan. Tehlikeli atağın kesilmesine, kart çıkartamayan.

#FutbolFahişesi nin FUCK OFF! diye bağırmasına kulak tıkayıp duymazdan gelenler bu sezon nasıl büyük bir tiyatro oynayacağının fragmanını ön gösterime sundular.

Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir. Geçen sezon her hafta beklediğimiz ve çağırdığımız ADALETİ sağlayamayacaksanız o koltukta oturmayın. Oturduğunuz makam Fenerbahçe Başkanvekilliği koltuğu değil, TFF Başkanlığı koltuğudur.

ultrAslan
 
Simdi aramizda herzaman ki gibi biri cikip sucukcular falan der UAya. Unutmayin, ultraslan taraftarin sesi, kimsenin yapmadigini yapiyorlar. Haaa gucleri bir yere kadar ama en azindan sesimize kulak veriyorlar.

Sosyal medyada fena organize olmuslar fenerliler. Lan biz 20dk 3 penalti alsaydik ulkede ic savas cikardi.


Alt ustu bir galibiyet diye es gecmeyin, bu daha baslangic. Fenerin iyi oynamasina gerek yok, yeterki sahada ayakta dursun gerisini tff ve mhk halleder.
 
bizim yönetimin ua üzerinden açıklama yapmasına ayar oluyorum. Çık konuş, neden korkuyorsun? Ceza mı veriyor, bir daha konuş, yine ceza verirse bir daha konuş. Bir daha konuş. Ne yapacaklar, ömür boyu futboldan men mi edecekler? Ve ya bir yönetici belirle, sadece o konuşsun. İtici, vıcık vıcık, karşı tarafı uyuz edecek bir yönetici olsun. Git tff'yi mahkemeye ver, uefa'yı ayağa kaldır. Yangın yap. Biraz ağırlığınızı koyun ya!

Ua'nın açıklaması sinek vızıltısı gibi gelir onlara. Siz mücadele gireceksiniz. Bu işin peşini bırakmayacağınızı göstereceksiniz.
 
Üst Alt