ultrAslan Sorunsalı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ultrAslan Sorunsalı!


Bugün Baskonia maçında yaşananlar herkesin malumu. Bu yaptıkları ne ilk, ne de son olacak malesef.

Kendilerini kulübün sahibi zanneden, özellikle futbol dışı gittikleri maçlarda anlamadıkları için maçtan çok küfürlü tezahurat yapan veya olay çıkaran bir grup.

Kaç defa kadın voleybol maçında maç yarıda kaldı sayamadım. Dışarıda yapamadıkları eşkiyalığı salonlarda veya stadlarda yapıyorlar. Onlar için Galatasaray sadece bir araç. Bunun en basit ispatı ise;

Geçen sene Eurocup yarı finalinde her sayının önemli olduğu Gran Canaria maçında net şekilde görüldü. Maçın bitmesine 1-1.5 dakika varken bir anda dev "Sebo Reis pankartı ve tezahuratı" gösterilebilir. 2 sene önce Euroleague maçlarında yaptıklarından dolayı geçen sene WildCard Daçka'ya gitmişti. Peki sadece amatör branşlar mı?

Futbolda ŞL'de deplasmanlarda meşaleyi sahaya attıklarından dolayı kulübü ceza sınırına getirdiler. Belki de sırf bu yüzden bile men edilebilirdik. Peki bunlar sadece yaptıkları olaylarla mı tehlikeli? Tabi ki hayır.

Ünal Aysal ve Mancini'yi en basitinden Gençlerbirliği karşısında 2-0'dan 3-2 ile yenip 2.liği hemen hemen garantilediğimiz (o sene 2. direkt ŞL'ye gidecekti) maçta bile defalarca istifaya çağıran zihniyet, Dursun'a karşı özellikle bu sene sus-pus durumda. Daha da uzatmaya gerek yok bu grubu.

Sonuç olarak; Gerçek Galatasaraylı ve sporsever olan herkesin bu grubun kapanması veya daha aklı başında kişilere geçmesini istemeli. Bana göre kongredeki dinazorlar kadar büyük sorun bu.

Ne Mutlu Menfaatsiz Olarak Galatasaray'ı Sevene...
 
Geçen sene falan benzer bir başlığı bende açmıştım, ondan önce de açan olmuştur. Hep konuşuyoruz; ama yapacak pek bir şey de yok.
 
Bunlar boyle degillerdi 2-3 sene onceye dek ne degisti de bu hale geldiler anlamak mumkun degil

Yönetim içinden nemalandıkları kesin. Nazifoğlundan nefret ettiğimi ve gitmesini söyledim ama hakkını yemeyelim, yönetim içinden birinin taraftarla ilişkisini söylemişti. Madem ki bunlar böyle yapıyor;

Bu gruptan başka bir taraftar grubu çıkmalı artık. Tek olmanın avantajıyla iyice azdılar.
 
şu durumda yönetimin yapacağı en hayırlı şey bu zihniyetteki taraftar grubuna önlem almak olur. çünkü bu tür insanlar güzel insanları kaçırıyor dağıtıyor. hiçbir kulübün böyle bir taraftar zümresini barındırarak büyümesi mümkün değil.

ayrıca da mancini döneminden verdiğin örnek için dikkatini taktir ettim renktaş.
 
ultraslanın uni yapılanması zamanında iyi işler yapıyordu ama diğer kalan kısmı ve yönetenleri tamamen çıkar odaklı kendi çıkarlarını galatasarayın önünde tutan herifler açıkça belli oluyor hareketlerinden. galatasarayın hali umurlarında değil tek dertleri yönetimin kendilerine laf atması,kuruk acıları var halen.
 
Ünal Aysal'a istifa diye bağırdıklarında satılık ve menfaatçi oldukları belli olmuştu.

Ünal Aysal'a istifa diyip, 1.5 senedir Dursun'a etkili bir istifa protestosu düzenleyemenler, Galatasaray'lı değil, satılık kişiliklerdir.
 
Üst Alt