ultrAslan, Yönetimi İstifaya Çağırdı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ultrAslan, Yönetimi İstifaya Çağırdı!


GALATASARAY CAMİASINA VE YÖNETİME !

Son günlerde camiada görevini layıkıyla yerine getiremeyen kim varsa birkaç haftadır sistematik bir şekilde ultrAslan karşıtı algı yönetimi yaptığını izliyoruz.

Galatasaray'da görev yapmanın hakkını veremeyenler, hesap verecek kadar onurlu olmadıklarından üzerlerindeki baskıyı ultrAslan'a saldırarak dağıtmak istedikleri ortadadır.

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen "Geçici Başkan" Duygun Yarsuvat'ın mevcut "ELİT" üyelik yapısını yüceltmesi ve taraftarı aşağılaması ilk kıvılcım oldu!

Ardından oldukça başarısız bir sezon geçiren Ergin Ataman ve takımı tepki alınca, birden birileri diyerek ultrAslan'ı işaret ederek "Sabotaj" iftirası attı!

Sadece 2 ay önce tepkimize hak veren Ataman, bu süreçte daha başarısız olmasına rağmen taraftarı bölmek için adeta ultrAslan'a saldırdı!

Son olarak Antalya'da Levent Nazifoğlu, protestoları medyada prim yapma derdiyle yalan dolan anlatarak yine ultrAslan'ı hedef gösterdi!

Mali Genel Kurul'da ibra korkusu yaşayanların düğmeye basılmışçasına başlattığı oyunun da, algı yönetiminin de farkındayız!

Genel Kurul'a karşı sunacakları elle tutulur birşey olmayınca, Genel Kurul'un kapalı yapısının içine saklanmak istiyorsunuz ama YEMEZLER!

Bugüne kadar her zaman doğru zamanda doğru üslupla eleştirdik, yanlışı en yüksek sesle haykırdık! Verecek cevabınız yoksa SUSUN!

Galatasaray Otobüsüne yumruk diye NAMUS davası kasanlar, ARMA'nın hakkını savunamaz acizlikte olduğunun farkındadır.

İLLA NAMUS HESABI YAPILACAKSA, GALATASARAY MAHREMİ FLORYA NASIL ÇİFTLİK OLDU, TARAFTARA BUNUN HESABINI VERİN!

Bugün saldırı dahi denmeyecek protestolara 15-16 yaşında çocukları gönderip saldırttığımızı iddia edenler şunu aklından çıkarmasın!

BU YÖNTEMLERİ VE PROTESTO TARZLARINI ASLA BENİMSEMİYORUZ! ANCAK ANLATTIKLARINIZI YAPACAK OLSAK EMİN OLUN TV'LERE DEĞİL, SAKLANACAK GÜVENLİ DELİKLERE KOŞARDINIZ!

DERDİNİZ PROVOKE EDİP, DAHA FAZLA MAĞDURİYET YARATMAKSA BOŞUNA UĞRAŞMAYIN! HADDİNİZİ BİLİN! GALATASARAY'I YÖNETEMEDİNİZ, BARİ GİTMESİNİ BİLİN!


Y Ö N E T İ M İ S T İ F A !

ultrAslan
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
hakimiyet-sucuk_9421502947.jpg


var yer misin ua?
 
Nazifoğlu'nun bilezik gibi geçirmesinin ardından tatmin etmeyen açıklamalar;

2.Gün | Alyanak Yönetim 1-0 ultrAscuk
 
Bu atışmalar taraftarın gazını almak için tasarlanmış bir danışıklı dövüş bile olabilir. Buna dahi ihtimal veriyorum.

Yaşanan onca rezilliğe rağmen aylarca hatta yıllarca en ufak bir ses dahi çıkarmadınız da şimdi neden çıkarıyorsunuz derler adama? Taraftar gazı almak için olmasın? Ya da sucuğunuz artık ısıl işlem mi görüyor ne oldu? Ne yönetime ne de ultralara zerre inancım güvenim yok. İkisi de Galatasaray'ın bu hale gelmesindeki baş aktörlerdir.

Birbirinizin başını yersiniz umarım.
 
Ultraslan bu tavrını her gün sürdürürse bize tebrik etmek düşer.

Tüm Galatasaray camiası tek yürek olup, bu yönetimin defolup gitmesini sağlamalıdır.
 
Yalnız dikkatinizi bir noktaya çekmek isterim. Adamalr Galatasaray'ın başına gelenlerden dolayı bu kadar sinirli değiller. Beyefendiler ultraslana saldırılıyor diye sinirliler. Yani Galatasaray'ın içi boşaltılmış filan umurlarında değil. Yeter ki polarlar eskimesin.
 
Üst Alt