ultrAslan'dan Açıklama: "Galatasaray tek siz hepiniz!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ultrAslan'dan Açıklama: "Galatasaray tek siz hepiniz!"


Galatasaray ADALET ararken TFF’ye vücutlarını siper eden 3 silahşör Ali - Fikret ve Göksel’in; çok ilginçtir ki bu aralar bireysel olarak ağlamalarını gülerek izliyoruz.

Bütün dertleri Adalet değil AYRICALIK olan bu 3 silahşörün derhal toplanarak Kulüpler Birliği maskesiyle en kısa zamanda yeni bir KORSAN bildiri daha yayınlamalarını bekliyoruz.

Bu saate kadar geç kaldınız, yoksa hala ağlıyor musunuz? @kulupler

GALATASARAY TEK Siz Hepiniz!

 
DzJ1CG-WwAMtSxx.jpg
 
Çok çok yanlış ve zarar göreceğimiz bir tavır bu. Umarım yönetim bu minvalde bir açıklama yapmaz. Neyse ki bunların çok ciddiye alınacak bir tarafları yok.
 
Bize karsi kutsal bir ittifak oldugu acik ama bu sekilde tek tarafli soylemler tehlikeli.Bunu Fener yillarca yapti.Nefretten baska bir sey kazanmadi.Brnce sahaya odaklanmak en dogrusu.Gecen sezonun sonu gibi.Zaten ilk yari bunun cezasini Fener maciyla cok cektik.
 
Geçelim bu işleri, bu algıyı oluşturmak hiç bir zaman doğru değil, aksine diğer kulüplerin üstünlüğünü almamız gerek.
Doğru. Bu yöntemi zamanında Aziz dönemi fenerbahçe'si de kullandı ve fb'nin şu an bu noktada olmasının ana sebeplerinden biridir. Bu kibirli küstah tavır fb'yi ülkenin en antipatik takımı yaptı. Bizim için zaten antipatikti. Bunun zararlarını görmüşlerdir. Hatalı bir tavır. Ha sadece bjk,fb,ts ve başak için siz hepiniz biz tek diyorsak doğru lakin diğer anadolu kulüplerini bu işin içine katmamalıyız.
 
Üst Alt