ultrAslan'dan Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar'a Sert Tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ultrAslan'dan Fenerbahçe ve Beşiktaşlılar'a Sert Tepki!


ultraslan-yonetime-nota-verdi.jpg

KAMUOYUNA!

Genel Kurulumuzda üyelerin bir bölümünün oyuyla alınan kararla GALATASARAY'I fetöyle veya darbeci hainlerle İLİŞKİLENDİRMEYE ÇALIŞANLAR GEÇMİŞİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞANLARDIR!

KENDİ TESİSLERİNDE yöneticileri ve FETÖCÜ SAVCILARLA OMUZ OMUZA dostluk maçları YAPAN Fenerbahçeliler ÖNCE HADDİNİ SONRA GEÇMİŞİNİ BİLSİN.

Fetöcübaşı İhsan Kalkavan ile 3 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN Beşiktaşlılar ÖNCE VARSA ŞEREFİNİ SONRA GEÇMİŞİNİ HATIRLASIN.

TÜRKİYEDİR GALATASARAY!
 
Daha dün bu iktidarın yarısından çoğu bunlarla kankaydı biz niye kendimizi onu bunu suçluyoruzki?
Daha içlerinde en az 20 milletvekili mevcut.
Kimse birşey demiyor.
Bence herkes kendi pisliğini temizlesin.

P9
 
O degil de fbye cakmak icin fetöcü savcilara gerek yok. Fb ye bu hükümetin basinda olan nami deger reis üzerinden cakilabilirdi. Zira bu ülkedeki en büyük fetöcü kendisidir. Zamaninda demiyor muydu, bu hasret bitsin artik hocaefendi. Hocaefendinizin de cani cehenneme senin de canin cehenneme.
 
Sucuk paylaşımı yapılmasının yasaklanmasını talep ediyorum. Tok olduğum halde ve hiç aklımda yokken ekmek arası yaptım afiyetle götürüyorum an itibariyle, özlemişim de hani!...
 
Bu oluşum önce Dursun nasıl ibra edildi, onun hakkında ses çıkarsın.

Ondan sonra da Dursun gidene kadar bir kampanya başlatıp, Galatasaray'a 1 kuruş veren Fener'li olsun diye bir algı yaratsın herkesin anlayacağı dilden.
 
Üst Alt