ultrAslan'dan Terim Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

ultrAslan'dan Terim Açıklaması!


DRcQCZoW4AAn7b2.jpg



YETMEZ BİZE UEFA, HEDEF EN BÜYÜK KUPA! @fatihterim #ultrAslan
DRcKMvFXcAAdI1r.jpg

 
Lan size ne yahu?

Cidden Terim için filan demiyorum da siz kimsiniz. Yarın Aysal aday olsa Terim gelmeyecek diye neler yapacaksınız tribünde bu açıklamadan sonra?

Bir ekre de burnunuzu olmadık işlere sokmayın. Derbi maçlarında ezik ezik maç seyretmenin, dünyanın en uyutucu ve sporla alakası olmayan meyhane bestelerinin üzerinde biraz düşünün.
 
Lan daha yönetim belli değil Dursunun kalma ihtimali için Terim kullanılacaksa bu olayıda istemiyorum yaw yeni bir yönetimle gelmeli
 

maç sonu tudoru istifaya çağırırken gideceğini biliyorlardı. eksik kalmamak adına çağırdılar. Şimdi de bir şeyler bildikleri için terime sesleniyorlar.

Bugün gördüğüm Dursunun vaziyetinden sonra hoca gelirse kendisine yazık edecek. Yeni 1 canaydın dönemi yaşaması kuvvetle muhtemel. Düne kadar gelmesini istiyordum artık gelmesin. Dursun cenabetiyle çalışıp başarılı olacak 1 teknik direktör yok.
 
Tudor aciklamalarindan once Tudor'un kovulacagini biliyorlardi bence.Burada da oyle bir sey soz konusudur umarim.Dursun bunlari kullaniyor olabilir.
 
Üst Alt