Uluç: "Belhanda ceza sahsına gol atmak için değil, rakip oyuncuyu attırmak için.." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uluç: "Belhanda ceza sahsına gol atmak için değil, rakip oyuncuyu attırmak için.."


“Belhanda Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördü. Sahtekarlık yapıp hakemi aldattığı için. O maçtan derste almamış. Alanyaspor maçında 3 kere aynısını yaptı.”
“Belhanda ceza sahsına gol atmak için girmiyor, rakip oyuncuyu arttırmak için giriyor. Ben böyle futbolculardan nefret ediyorum. ”
“Futbol, milyonlar seyretsin diye oynanan bir oyun. Milyonlar sahtekarlık seyretsin diye oynanan bir oyun değil.”
“Belhanda Galatasaray’dan derhal kovulması gereken bir oyuncu. Bu maç kötü de oynadı, döküldü resmen.”
“Belhanda’yı niye aldılar onu da bilmiyorum. Kim getirmiş, hangi menajer kazıklamış bilmiyorum. Infantino bu durumlara el koyacakmış zaten.”
“Galatasaray aklı başında bir hoca arıyor. Her maç kafa değiştirmeyen, taktik sistem değiştirmeyen, maçı okuyabilen doğru okuyanda demiyorum hecelesin ama okusun. 70. dakikada biri sakatlanınca oyuna müdahale eden hoca olmaz.”
 
Burada kritik olan nokta şu; oyuncu hiç müdahale almadan bunu yaparsa sahtekarlık olarak adlandırılabilir, Belhanda müdahale alarak bunu yapıyor o yüzden tasvip etmesemde oyunun içinde olan bir durum, sorun şu ki bunu beceremiyor sıkıntı orada. Defalarca söylendiği gibi Visca istese çok rahat ayakta kalırdı ama kalmadı o tercih şansını rakibe veren savunma oyuncusunda tüm suç burada.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
haklı ama latoyu savundu dün izledim

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lato ile Belhanda bir değil.
Birini bizim verebileceğimiz maksimum bonservisle alıyorsun diğerini Asamoah yatınca son anda alternatif olsun diye alıyorsun.
Adamın vereceği zaten kısıtlı, elinden geleni vermeye de çalıştığından şüphem yok ama zaten sınırlı yetenekleri olan 35 yaşındaki adama ne diyebilirsin ki ? Suçlu Tudor. Onu ıslıklayan taraftarın da Tudor'u ıslıkladığını düşünüyorum.
 
Alanya maçının biraz seyrettim. Ben de 1 defa denk geldim. Gerçi kendisi bile inanmayıp hemen kalktı, kesinlikle doğal bi düşüş değildi. Bunlarla uğraşacağına top kontrolüne falan çalışsın.
 
2 ay önce yazdık buralarda Sneijderin kramponu etmez bu adam diye.Beni bir dövmedikleri kalmıştı apaçi severlerin şimdi nerelerde ne yazıyorlar çokta merak etmiyorum.
 
Üst Alt