Uluç: "Fatih Terim, 'Özbek Brothers' ile çalışacak kadar gerizekalı değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uluç: "Fatih Terim, 'Özbek Brothers' ile çalışacak kadar gerizekalı değil"


Galatasaray yönetimini ağır sözlerle eleştiren Hıncal Uluç; "Fatih Terim, son zamanlarda çok hatalar yaptı ama ‘Özbek Brothers’ ile çalışacak kadar geri zekalı olduğunu tahmin etmiyorum. "

Camiada Terim’e karşı olanlar var, taraftarlar arasında karşı olanlar var. Terim kendini unuttturmadan gelirse Galatasaray’da başarılı olamaz.


Muslera iyi kaleci değil arkadaş. Bir Fatih Terim senaryosunu yazsak alacağı ilk adam kaleci olur. İyi kaleci yenecek golü yesin, yenmeyecek golü yersen takımı çökertirsin.

Muslera, yenmeyecek goller yiyor, yan toplara çıkmayı bilmiyor, ayağıyla top kullanmayı bilmiyor. Bu nasıl iyi kaleci olur ya? Muslera Türkiye’nin en güvenilmez kalecilerinin başında geliyor.

Mesele Tudor değil, mesele Tudor’u orada tutan başkan da değil. Mesela Tudor’u orada tutan başkanı alkışlayan Galatasaray Genel Kurulu’dur…

Tudor üzerinde konuşulmaya değer bir adam değil. Hiçbir özelliği yok, tam bir futbol cahili.

Teknik direktörlük başka bir şey, antrenörlük başka bir şey. Beşiktaş’ı ve Şenol Güneş’i hiç analiz etmemiş.

Beden eğitimi öğretmeni bile takımı kondisyon olarak hazır tutabilir. Önemli olan rakibi analiz etmek. Planın tutmadığı zaman devreye sokacağın B planını belirlemek. Tudor’da bunların ikisi de yok.

İlk haftalardaki sonuçlar nedeniyle Tudor’u hoca zannedenler oldu. Beşiktaş 10 tane atabilirdi. O gün Beşiktaş 10 tane atabilirdi. Atsaydı Galatasaray’ın kurtulma şansı olabilirdi.’


Terim Galatasaraya gelir mi? Hıncal Uluc yorumladı - Aspor


hincal-uluc-kendi-gazetesini-elestirdi-9244679_300.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
O kadar alıştım ki şu yorumlara..

Tudor adam değil, vasıfsız deniyor.. Benzer açıklamalar, rijkaard, mancini, prandelli, hamza, denizli, riekerink içinde yapıldı..

Hepsine de vasıfsız, beceriksiz dedik.. Hiç şu takım ne oynuyor? Sistemimiz ve mentalitemiz nedir demedik..

Gitse kim gelecek? Vizyon değişmeli bence bu da kaliteli bir yönetim kadrosu ile olur..

işin uzmanlarıyla :hat:
 
Örümcek ağlarını alan nokta vuruşu tespitler yine. Heis çok formda bu aralar


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Aslında söylediğine itiraz etmenin manası yok. Terim böylesine düşük profile sahip bir başkan ile çalışmaz. Dursun ile daha çok çekilecek çilemiz var.
 
Terim Ünal Aysal'ın gemisine bir daha binmez. Aysal Terim'e o dönemde çok yanlış yaptı. İstediği transferleri yapsa idi bugün böyle çilemiz olmazdı. Fikret gönderdi mi Şenol'u milli takıma ? Hayır. Bazen kritik karalar alırken geniş çaplı düşünmek gerekir. Eleman polemiği yetmezmiş gibi idman'da kovmak. Terim ve Aysal asla bir araya gelmez.
 
Üst Alt