Uluç: ''Orman ülkemize ihanet ediyor'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uluç: ''Orman ülkemize ihanet ediyor''


hincal-uluc-podolski-umutun-tirnagi-olamaz_9088871-0564_1800x945.jpg


Bir yandan turizm fuarları'yla ülkeye dünya insanlarını getirmeye çırpın.. Bir yanda, bir sorumsuz, düşüncesiz kulüp başkanı "sakın Türkiye'ye gelmeyin ha.. Biz türkler, ipe sapa gelmez saldırgan insanlarız" uyarılarını dünyaya yaysın..


Beşiktaş başkanı fikret orman'ın ikinci densizliği bu.. leipzig maçından sonra, bayern münih maçında da beşiktaş seyircisi istemiyor, Almanya'da.. "biz istanbul'dan seyirci götürmeyeceğiz. Almanya'daki taraftarlarımızın da Münih'teki maçımıza gelmesini istemiyoruz" diye beşiktaş resmi sitesinden dünyaya duyuru yapıldı.

Bu ne anlama gelir, spor bakanımız, kültür ve turizm bakanımız, adalet bakanımız?. Başbakanımız, bu duyuru ne anlama gelir..

Zaten bizi sevmediklerini her fırsatta gösteren, her pireyi deve yapan, her bahaneyi kullanan avrupa ülkeleri şimdi "İşte kendileri itiraf ettiler.. Türkler adam gibi maç seyretmeyi bile bilmeyen vahşi insanlar..

Türkiye şampiyonu Beşiktaş, çeyrek finale yükselme turundaki maçını Türk seyircilere kapadı. kendileri kapadı. biz değil" demezler mi?. İstismar etmez, bizi lekelemek, çamurlamak için kullanmazlar mı?

Fikret Orman nam zat, insanların seyahat etme ve bir futbol maçı izleme hak ve özgürlüklerini kısıtlama yetkisini kendisinde nerden buluyor..

Alenen ve resmen anayasal insan haklarını ihlal, alenen, resmen ülkemize ihanet ediyor. bunun hesabını biri sormalı..

Galatasaray, 1999-2000 yılında, 2 ingiliz, 2 ispanyol, 2 italyan ve de 2 alman takımını geçerek uefa ve avrupa süper kupalarını alırken, tüm deplasmanlara müthiş seyirci desteğiyle gitti.

Hele Almanya maçları, vatana hasret gurbetçilerimizle, Ali Sami Yen'e dönmüş statlarda oynandı. Çünkü Galatasaray'ın başında, "inanmış ve yürekli" bir başkan ve yönetim vardı.. fark!. Orman kanunları böyle oluyor demek..
 
Her canları istediğinde yabancı sınırına zararlı diyen zatlara Fikret Orman'ın bu hareketleri davranışları zararlı gelmiyor mu acaba tuhaf.
 
Adam haklı. Hükümetten birileri sen ne yapıyorsun? demeli. Rezil ediyor Türkiye’yi rezil herif.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt