Umar Aminu: "Galatasaray gibi büyük bir kulübe hiçbir futbolcu hayır demez" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
aminu-umar.jpg

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Osmanlıspor'un forveti ​Umar Aminu, teklif gelmesi durumunda sarı-kırmızılı takımda oynamak isteyeceğini vurguladı. Gomis-Eren ikilisine alternatif bakan Galatasaray'ın radarına Osmanlıspor'dan Umar Aminu takıldı.


Bonservisi 5 Milyon Euro

İki kanatta ve forvette görev yapabilen Aminu için kulübü 5 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

"Ndiaye Gibi Gelişim Gösterebilirim"

Sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle transferini gündemine getirdiği 22 yaşındaki Nijeryalı yıldız konuştu. Aminu, "Transfer iddialarını ben de duydum ama resmi bir gelişme yok. Elbette teklif gelirse değerlendiririm. Galatasaray gibi büyük bir kulübe hiçbir futbolcu 'Hayır' demez. Kendime güveniyorum ve potansiyelimi biliyorum. Eski takım arkadaşım Ndiaye gibi bir gelişim gösterebilirim. Büyük takımda oynamaya hazırım" dedi.

90min
 
Eğer Feghouli şimdiki gibi 2. forvet olarak oynamaya devam edecekse Yasin 'in yerine Umar Aminu fena olmazdı

Ama bence Rodrigues solda Feghouli sağ kanatta oynasın herkes alışık olduğu yerde ...
 
Fahiş bir transfer bedeli ödemeden 2 milyon euro ve 1-2 tane "çöp" diye tabir ettiğimiz arkadaş karşılığı olabilir derim. Genç ve potansiyelli bir oyuncu bence. Haa Osmanlı bu rakamlara verir mi hele ki transferin son günlerinde o iş biraz zor.
 
Üst Alt