Ümit Özat: "Rakipler, Ünal Aysal'a dua etsin" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
umit-ozat-sampiyonluk-favorisini-degistirdi-aQb.jpg

Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş'la karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, Başakşehir'in Alanyaspor'a 4-1 kaybettiği maçtan sonra çarpıcı mesajlar verdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Başakşehir'in Alanyaspor'a 4-1 yenildiği maçtan sonra sürpriz mesajlar verdi.

Özat, A Spor'da yaptığı açıklamalarda şampiyonluk favorisini değiştirdi.

İşte Ümit Özat'ın geceye damga vuran açıklamalarından öne çıkanlar; "Umarım Beşiktaş maçında istediğimiz bir sonuç ile sahadan ayrılırız. Beşiktaş'ın da bizim de eksiklerimiz var. Ağlayacak, sızlayacak halimiz yok. Çıkacağız, oynayacağız. Quaresma yoksa Lens var. Kaliteli oyuncuları var Beşiktaş'ın. Şampiyonluk favorim Beşiktaş ve Başakşehir'di ama o dönemde Fatih Terim bu işin içinde yoktu. Rakipler, Ünal Aysal'a dua etsin. Fatih Hoca Galatasaray'da kalsaydı Galatasaray, şampiyonluk yarışının içinde her zaman olurdu."
 
Özat'ın da Terim'ci olması bizleri mutlu ediyor. Hocam geldiğinden beri rakiplerimize yaşattığı puan kayıplarına devam etmesini niyaz ederiz.
 
İrrite edici açıklamar yapmaktansa işine bakıp kariyerini geliştirirse ilerde daha büyük bir hoca olabilir.Her camiaya eşit ve saygılı bir konumda durmak gerek yoksa antipatik olursunuz.
 
İstediği kadar şirin konuşsun yada bizim hakkımızda olumlu şeyler söylesin. Karakter olarak sorunlu, kaba birisi. Kadınlar hakkında söylediği şeyden de nasıl birisi olduğu belli.

Bu tip adamların forumda konusu bile açılmamalı.
 
Vizyoncu dostlarimizin bu tespite katilmasi mumkun degildir,Terimin gittigi gun gelecegimiz kurtuldu artik universite okuyacagiz diyorlar idi.
 
Üst Alt