Ümit Özat: "Şenol Güneş ezikliğinin belirtisidir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ümit Özat: "Şenol Güneş ezikliğinin belirtisidir"


senol-gunesten-umit-ozat-yorumu,LOr_vYouYEuMOA_BPEU6zQ.jpg

FutbolArena
- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Şenol Güneş'in Beşiktaş maçının ardından kendisi hakkındaki sözlerine tepki gösterdi.

Beyaz TV'ye konuşan Ümit Özat, maç sırasında tartışma yaşadığı Şenol Güneş'in: "O fiziğine rağmen yanıma kadar geldiyse herhalde elimi öpmeye gelmiştir" açıklamasına sert çıkıştı.

Özat açıklamasında; "Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Benim cüssemi espri malzemesi haline getirmesi olmaz. Sen kalkıp bunu medyaya malzeme yapıyorsan İstanbul'un büyüsüne kapıldığının belirtisidir. Ezikliğinin belirtisidir. El öpmeyle ağız aşınmaz ama onun elini bir daha öpmem. Bugün 100 kilosun yarın 80 kilo olursun. İnsanlık hali. Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için..."

"FENERBAHÇE GEÇMİŞİMDEN DOLAYI YAPIYOR"

Şenol Güneş herhalde F.Bahçe geçmişimden dolayı yapıyor. Ama onun Trabzonspor'dayken yaşadığı şey sırasında ben Almanya'daydım. Kazandıktan sonra bunları konuşmak kolay. Kazanamasa böyle mi konuşurdu Şenol Güneş? Kazanana kadar da her türlü çullanma var. Hayatında hiç şampiyonluğu yoktu. Bu yaştan sonra belki 2 sene üst üste şampiyon olacak. Bunu kaldıramıyor olabilir. Kolay değil 70 yaşında İstanbul'a gelmek...70 yaşında üst üste 2. kez şampiyon olacak hoş değil bunlar. Bütün Türkiye, Şenol Güneş'in şivesiyle, giyimiyle, saçıyla dalga geçerken ben sahip çıktım. Şimdi aynı hatayı sen yapıyorsun Şenol Güneş. Ne farkın kaldı diğerlerinden?
 
Son düzenleme:
Gülüyoz eğleniyoz da,
Bu konuşmasını bile bilmeyen mahalle kabadayı kilikli heriflerin tüm Türkiye ye sesini duyurabilmesi çok acı gerçekten.


XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
bu gazla fener seneye bunu hoca olarak tayin eder bizde enazından 1 şikeciden kurtulmuş oluruz. geriye 8jk ve ts kalır.
gerçi sefil bi başkan var kulubun başında birde onunla mucadele etmek gerekicek
 
Utanmasa 90 yaşında diyecekmiş ayı.Şenola kılım kıcı çok tavan yaptıda ulan ümit, şenolun Türkçesiyle alay etmişsin sanki sen çok iyi konuşuyorsun mağara ayısı.
 
kargaların dagılması aslında cok basit ama bakalım olacak mı bizim terim efendi dünya kupasına katılamayınca muhtemelen ya istifa edecek ya da tayyip sittiri cekecek

özetle terim giderse eger ilk aday kesinlikle şenol güneştir zaten tayyip pek seviyr kendisini
 
Ümüt'ü zerre sevmem hatta nefret ederim, dedikleri de umrumda degil acikcasi.

Tek birsey var o da Senol'un iyice götünün kalkmasi sampiyon oldugundan beri. Adam iyice bozdu kendini, Trabzon dayken böyle degildi bu adam.

O zamanlar sadece aglayip zirlayip duruyordu, simdi ise tam serefsiz oldu. Yok böyle birsey. Efendi Besiktas diyorlardi bir kac ay önce, sizden ala serefsiz olur mu lan pis sikeciler.
 
Futbolculara altyapı ve ilerki dönemlerde okuma alışkanlığı kazandırıp, kitap okumayı sevdireceksin. Yoksa ileride Ümit Özat gibi daha çok cahil adam yetişir.
 
Üst Alt