Ümraniyespor, İstanbulspor ve Rizespor'u Süper Lig'e Çıkarmama Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ümraniyespor, İstanbulspor ve Rizespor'u Süper Lig'e Çıkarmama Başlığı


Biri Belediye ekibi, digeri igrenc kamera acisi ve stadi ile ciktigi zaman Fenerbahce'ye sürekli puan kaybeden antipatik Rizespor. Bir digeri ise Süper Lig'de zaten iki tane var olan proje takiminin yanina bir 3.istanbul proje takimi istemiyoruz.

Sanli Ankaragücü basta olmak üzere diger ekipleri destekliyorum.

46760.jpg
 
Çok ama çok zor. Bana göre Rize her türlü çıkacak. Kadro olarak şu anda Karabük'ten tartışmasız iyiler, hatta belki Gençlerbirliği ve Alanya'ya da yakınlar.

En son 2014-15 Kayseri kadrosu bu kadar güçlüydü. Ümraniye halı sahadan bozma stadında kolay kaybetmiyor. O stadda oynamak çok zor rakip için.

İstanbulspor ise mini Başakşehir. Rakip için sinir bozucu bir oyunları var. Bana göre bu üç takım ve Agücü hariç sadece iki takımın şansı var; Altınordu ve Gazişehir. En azından şu an görünen bu.
 
Ne alakasi var yaw

Istanbulspor'un kadroyu incelemeden bombos bir konu acilmis,adamlar bursa'nin bjk'nin alt Yapi oyunculariyla basarili oluyor ve baslarinda da Genc bir teknik adam var

Ozaman bu mantikla Altinordu'da cikmasin,tamamen Genc ve yabanci oyuncusu olmayan bir proje takimi.
 
Rize disindaki takimlarda sorun yok

umraniye kasimpasa basaksehir ve istanbulspor 4 lusu hepsi renkli takimlar

gayet de kaliteli futbollari var , hak ediyorlar
 
İstanbulspor şampiyon olsun gelsin. Ankaragücü gelsin. Rize ve Ümraniye kesinlikle gelmesin. 3. de Altınordu gelsin. Bir İstanbul bir Ankara bir İzmir takımı gelsin. Osmanlı, Karabük ve Alanya düşsün. En azından iki AKP takımından kurtulmuş oluruz. Siyasetin spora yansımasından nefret ediyorum.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
konuyu actigim günden beri ümraniyespor'un iki yakasi bir araya gelmedi gibi. ANKARAGÜCÜ yarin kazanirsa ümraniye 3.siraya düsecek
 
Üst Alt