# Umut Bulut | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Umut Bulut


Terim'in istediği Türk golcü!



G.Saray, Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Umut Bulut’u Ocak ayında kadrosuna katmak istiyor. G.Saray yönetimi de Trabzonspor’dan, Fransız ekibine 3.250 milyon Euro’ya transfer olan Umut’u aynı fiyatı ödeyerek renklerine katmanın planını yapıyor.





Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen G.Saray ocak ayında Umut Bulut'u renklerine katmak istiyor. F.Bahçe derbisinde döktürüp Süper Lig'de liderliğe yükselen ve camia olarak 'şampiyonluk' hedefi yolunda motivasyonunu tazeleyen sarı-kırmızılılar, elindeki malzemeyi daha güçlendirmek için kolları sıvadı.



Johan Elmander ve Milan Baros gibi iki formda golcünün yanına en az bir santrfor takviyesi daha düşünen G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim, Umut Bulut'un transferinin gerçekleşmesini çok istiyor. İmparator'un talepleri doğrultusunda fedakârlıktan kaçınmayacağını açıklayan G.Saray Başkanı Ünal Aysal ve yöneticiler de bu transfer için sondaj çalışmalarına başladı.



15 MAÇTA 3 GOL



Bilindiği üzere 28 yaşındaki Umut, sezon başında Fransa'nın Toulouse ekibine 3 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı yönetim de Toulouse da forma istikrarı sağlayamayan Umut'u aynı fiyata renklerine bağlamayı planlıyor.



Bu sezon Toulouse formasını 15 maçta giyen ve rakip fileleri 3 kez havalandıran Umut, 352 dakikada 1 gol attı. 11 maça ilk 11'de çıkan, 4 maçta ise oyuna sonradan dahil olan Umut, takımının son olarak Lyon'a 3-2 yenildiği mücadelenin son 35 dakikasında forma giymiş ve yaklaşık 30 metreden attığı muhteşem golle dikkat çekmişti. Umut eğer G.Saray'a transfer olursa, Trabzonspor'da çok iyi anlaştığı Selçuk, Engin ve Ceyhun gibi oyuncularla yeniden birlikte forma giyecek.





Kaynak: Sporx
 
Cevap: # Umut Bulut



Fatih Terimin hücum pres sistemi için biçilmiş kaftan ama ciddi bitiricilik sorunu olduğu da bilinen bir gerçek.Yedek olabilir
 
Cevap: # Umut Bulut



futbolunu izlemekten en nefret ettiğim forvet tipi. sıfır bitiricilik, hamal gibi koşar o kadar.
 
Cevap: # Umut Bulut



Umut Bulut reistir ancak Mevlüt Erdinc varken Umut'a talip olmak biraz sacma olmus. Umutu begenirim severim , bitiriciligi olmasada ama 3 milyon biraz fazla degilmi ? bence Halil'i alacaktik kendisi bedavaydi.
 
Cevap: # Umut Bulut



Baros'tan iyidir istikrarlı adam zor sakatlanır her sezon minimum 12-13 gol atar yanındaki forveti yıldız yapar bize de yeter
 
Cevap: # Umut Bulut



Umut ancak santrafor yedeği olur, bence şu anda 28 yaşına gelmiş, kalitesi belli bir yedek oyuncuya 3.25 milyon Euro vermek çok akıllıca olmaz, onun yerine Elmander'i zorlayıp geçme kapasitesine sahip oyuncu almamız lazım.
 
Cevap: # Umut Bulut



Ya resmen küfür ettirecekler adama.

Bize bitirici golcü lazım.



Umut ne alaka ?

Sercan ve Elmander var zaten ikiside Umut'la kıyaslanamaz bile.
 
Üst Alt