Ünal Aysal: "Arda gitmek istiyor!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ünal Aysal: "Arda gitmek istiyor!"


Galatasaray'ın 1 numaralı gündem maddesi Arda Turan hakkında Başkan Ünal Aysal Lig TV'ye çok çarpıcı açıklamalar yaptı! Arda'nın ücretinde %50'ye varan artışa gittiklerini belirten Aysal, buna rağmen yıldız futbolcunun gitmeyi istediğini söyledi. Arda'nın mutsuzluk ya da para nedeniyle değil, Avrupa'da oynamak için gitmek istediğini belirten Ünal Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.







Lig TV Haber Müdürü Bahri Havadır'a konuşan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Arda'nın Galatasaray'dan ayrılmak üzere olduğunun sinyallerini net biçimde verdi. Sözlerine Arda'nın takımda kalmasını istediğini belirterek giren Aysal, "Kalması için çok konuştuk, hala konuşuyoruz. Terim de Arda'nın kalmasını istiyor" dedi.



Medyada "Arda para yüzünden gitmek istiyor" ve "Arda mutsuz olduğu için gitmek istiyor" şeklinde haberlerin yer aldığını hatırlatan Aysal, bu iddiaları reddetti. Arda'nın yıllık ücretinde %50'ye varan bir artışa gittiklerini belirten Galatasaray Başkanı ardından şu çarpıcı açıklamayı yaptı:



"Ama tüm bunlara rağmen Arda gitmek istiyor. Sebebi mutsuzluk, para veya başka şey değil. Sadece yurtdışı tecrübesi yaşamak istediğini söylüyor. Eğer bir futbolcu bunu çok çok istiyorsa yapacak birşey yok. Bu isteğine saygı duymak lazım. Birgün Arda da tıpkı Hakan Şükür gibi Avrupa'ya gidip sonra Galatasaray'a dönebilir"



Ünal Aysal, "Peki Arda gidişini 1 yıl erteleyemez mi?" şeklindeki soruya da açık yüreklilikle yanıt vererek, yıldız futbolcunun bu konudaki sabırsızlığını vurguladı. Arda'nın Avrupa'ya gitmeyi çok istediğini tekrarlayan Aysal, "Bir karar almışsa bunun önünde duramayız. Bu iş bugün bitecek" dedi.



Ligtv.com.tr - Haber - "Arda gitmek istiyor!"
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Bence yalanlanır.Arda daha 1-2 hafta önce kalacağım dedi.Zaten S.Haznedaroğlu resmi teklif yok dedi.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



gidecek gibi neyse ona göre transfer yapılır

belkıde transferdeki belirsizlik bu durumdan dolayıdır.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Asparagassa haber yalanlanır zaten. Ancak Arda'nın gitmek istemesi doğal. Kendisi de belirtiyordu bunu beyanatlarında. Yerini doldurmamız zor olur giderse. Onun düzeyinde bir Türk kanat oyuncusu yok maalesef. :(
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



vaybe yıllık net 3.5 milyon euroyu reddediyor ve 1.5 m euroya oynayacak avrupada (vergileri vs düşünce)
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Gitmek istiyormuş işte. Başkan açıklamış Bahri'ye. Zaten Şeref Aydın'da söylüyordu bir kaç gündür. Valla gidecek bu çocuk.



Bu kadar istiyorsa da gitsin. Galatasaray'la Avrupa'da kupa kazanırken o kupayı Arda kaldıracaktı
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Ne yazık ki ben gideceğini düşünüyorum...



Güle güle kaptan... Umarım başarılı olursun ve birgün göğsünü gere gere geri gelirsin aramıza...
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Zaten ben Arda'yı pek iyi görmüyordum bir kaç haftadır. Suratı hep asık çıkıyordu görüntülerde. Bu çocukta bir şeyler var. Gitmek istiyor deli gibi.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



yahu gidecekse gitsin,kalacaksa kalsın.taraftar hergün bu haberleri okumaktan yoruldu,arda'nın durumunu tahmin bile edemiyorum.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Aroune Kone bu gece uçağa binip istanbul'a geliyor demiş Bahri Havadır, Hakan Ünsal haberinde de fos çıkmıştı.

İnanmayın şu adamın haber içeriklerine Arda'nın olası bir gitme durumu olsa bile.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Lig tv 'ye verdiği açıklamalarda başkan da Arda' nın gitmek istediğini belirtmiş.

Demek durum ciddi.

Giderse kötü olur bizim için.Hem duygusal açıdan hem de yerini zor dolduracağımızdan dolayı.-Bu kalitede yerli bulmak çok zor malum-

Zaten arda ne zaman gidecek diye hep tetikteyim.''Kal bizimle kaptann'' demenin gereği yok artık.

Gidiyorsa yolu açık olsun.Ha çok üzüleceğiz,göz yaşı bile dökenler olacaktır arkasından ama gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Arda'dan gelecek para ile çok kaliteli 2 transfer yapabiliriz.Çok üzülecek bir durum yok bence.Gitmek isteyip kalmasındansa bütçe yaratıp yenş transfer yapmak daha iyi olacaktır.
 
Cevap: "Arda gitmek istiyor!"



Yerli kalitemiz artsın diyoruz ve Arda gidiyor. Olacak iş değil. Bence kesinlikle kalmalı. Zorla da olsa kalmalı. en azından bu sene
 
Üst Alt