Ünal Aysal, Valencia veya Malagayı Satın Almak İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ünal Aysal, Valencia veya Malagayı Satın Almak İstiyor!


G.Saray'da başkanlığa geri dönmesi olası görünmeyen Ünal Aysal ile ilgili kulislere bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı.
İSPANYOL EKİBİ MALAGA'YLA İLGİLENİYOR
Aysal'ın İspanya, İngiltere veya İtalya'dan bir futbol takımı almak istediği belirtildi. Takımların isimleri de ortaya çıktı. Bir ara Reading'i daha sonra da Cesena'yı alacağı konuşulan Aysal ayrıca Valencia'nın maliyetini hesaplatmıştı.

galatasaray-eski-baskani-aysal-kulup-satin-aliyor-10238745_4384_m.jpg


Son günlerde Aysal'ın satışı gündemde olan Cenk Gönen'in de forma giydiği Malaga'yla da ilgilendiği bildirildi.


skorer
 
Cidden neden bir şubeye olsun sponsor olmaz aklım ermiyor. Hem biraz kendi reklamını yaparsın hemde gönül verdiğin takıma bir faydan dokunur.
 
yaşı gelmiş bilmem kaça

insanların yaşlandıkça maldan mülkten vazgeçeceğini zannederiz ama aslında öyle değil

zenginler de yaş geçtikçe mal hırsı daha da artar

çok şey beklemeyin insanlardan özellikle de zenginlerden

böyle düşününce Dursun başkan ciddi nimet başımızda diye düşünmüyor değilim bazen
 
Cidden neden bir şubeye olsun sponsor olmaz aklım ermiyor. Hem biraz kendi reklamını yaparsın hemde gönül verdiğin takıma bir faydan dokunur.
Ünal Aysal avrupada yetişmiş bir iş adamı. Bizdeki ferit şahenk,aziz yıldırım gibi duygusal olup da cebinden çıkarıp kulübe para vermez kolay kolay. Karşılığında üzerine para kazanmayacaksa hiç vermez.
 
Malagayı alacağına , Galatasaray basket takımına 25m dolar lük sponsor ol. Sen Galatasaraylı falan değilsin, hırsız herif. Biraz da valencia dan rant yapacak herhalde. Akılları varsa bu pintiye satmasınlar.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Yakışır başkanıma.

Bu Ispanyolları boş ver direkt Galatasarayı satın al ve camia daki bütün sünepe herifleri temizle. Kripto Galatasaraylı kongre üyelerini dahil.

sent via GSC
 
Sana gsyi sordugumda yuzundeki o aci, o buruk gulumseme hala hafizamda. Aradigini malaga'da valencia'da bulamazsin. Senin yuregin gs icin atiyor. Kendini kandirma bosuna.
 
Yavaş yavaş ,aheste aheste alsın!...

Zeki adamdır, dersini almıştır; bir daha bulaşmaz bu işlere...Gönüllü yahut profesyonel sağlam bir ekibi hiçbir zaman olmadı. İşin kötüsü, sonlara doğru buna gerek bile görmemesiydi. Futboldan anlamadığı bizzat kendi ifadesidir; ortada ekip yok ki kolay iş değildir sağlam bir ekip kurmak, vs vs vs...

Birisi oturduğu yerden tevatür sıçmış yine!...Kaale alıp yorum yapmak bile gereksiz...
 
Son düzenleme:
Üst Alt