Ünal Aysal'dan Başkanlık Açıklaması! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ünal Aysal'dan Başkanlık Açıklaması!


unalaysal_1.jpg

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılılarda yeniden başkanlığa aday olup olmayacağına dair Akşam Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

İşte Ünal Aysal'ın Akşam Gazetesi'ne verdiği röportaj:

-Şimdiye kadar iş dünyasında ön plana çıkmadınız ama Türkiye'nin en zengin 50 insanı listesinde de adınız var. Birkaç sene önceki listede 43'üncü sıradasınız…
"O listeleri takip etmiyorum, öyle bir yere koymuşlar ama neden 43'üncü olduğumu bilmiyorum. Bu değerlendirmeleri neye göre yapıyorlar onu da bilmiyorum."

"SÜRÜNMÜYORUM"

-Listelere girdiğinize göre bir servetiniz var demektir…
"Olabilir. Sürünmüyorum diyelim."

- Türkiye'de futboldan iş konuşmaya sıra gelmedi mi?
"Ben Türkiye'de her zaman yabancı yatırımcı olarak vardım. Avrupa'da kurulmuş bir firma olarak burada yatırım yaptığım için kimse bana Türk yatırımcı gözüyle bakmadı. Herkes yabancı gözüyle baktığı için de Türkiye'deki iş hayatında ismim bilinse de fazla ön plana çıkmadı"

"YENİDEN BAŞKAN OLMA NİYETİM YOK"

-Galatasaray''da başkanlık için adınız geçti. Var mı niyetiniz?
"Taraftardan talep var. Ama ben Galatasaray'dan istifa ettim. Bırakmak için sebeplerim vardı. Ve bugün o sorunlar değişmedi. İnsana 'o gün ayrıldıysan, bugün neden dönüyorsun' diye sorarlar. Bu soruyla karşılaşmak istemiyorum. Onun için Galatasaray'da yeniden başkan olma niyetim yok. Diğer yandan Galatasaray'ın yıpranmasını kabullenemeyecek kadar koyu bir taraftarım. Bu yüzden her gün 'Galatasaray nasıl başarılı olur' diye düşünüp, çalışmalar yapıyorum."

-Başkan olmadan ne yapabilirsiniz?
"Yönetime girmek şart değil. Galatasray'ın marka değerinin artması için gereken neyse yapmaya hazırım"

"FAKİR EDEBİYATI YAPIYORLAR"

-Düştü mü sizce Galatasaray'ın marka değeri?
"Çok açık bir şekilde düştü. Ben geldiğimde Galatasaray aynı borçlara sahipti ama ben bir gün bile 'borçluyuz, fakiriz' demedim. Türkiye'de spor kulüplerinin hepsi borçludur. Böyle bir sistem içinde en büyük hata 'öldük bittik' edebiyatı yapmak. Maalesef bugünkü yönetim bu hatayla başladı işe"

- Yani Galatasaray için proje üretmeye talipsiniz…
"Sadece proje üretmeye değil gerçekleşmesi için de her yolu açarız"

-Siz işinizi mi daha çok düşünüyorsunuz Galatasaray'ı mı?
"Fifty fifty. Saçma görünüyor biliyorum. İşiniz, gücünüz, aileniz var, bunlarla uğraşmanız lazım ama diğer yandan da GS başarısızsa yüzbinlerce insan o gece bedbaht yatıyor. Ben kendi dönemim adına müsterihim. Şimdi de sorumluluk hissediyorum. Fazla romantik duruyor ama fazla materyalleştik biraz romantizme ihtiyaç var"

Ünal Aysal'dan Başkanlık Açıklaması!
 
bırakma sebebi kulübü bok çukuruna saplamasıydı

gelmesi için de 1 sebep yok

hala o çukurda

hastir lan hıyar. Git Dursun'un kulağını yala sen.



-Düştü mü sizce Galatasaray'ın marka değeri?
"Çok açık bir şekilde düştü. Ben geldiğimde Galatasaray aynı borçlara sahipti ama ben bir gün bile 'borçluyuz, fakiriz' demedim. Türkiye'de spor kulüplerinin hepsi borçludur. Böyle bir sistem içinde en büyük hata 'öldük bittik' edebiyatı yapmak. Maalesef bugünkü yönetim bu hatayla başladı işe"


Vizyon budur.
 
Liseli zihniyet olduğu sürece Ünal Aysal isteksiz olacaktır. Başına gelecekleri biliyo, arkasından bir sürü iş çeviren var dursun özbek yalakası bir ton mezarlık var kulüpte.
 
Ak Parti seviciler bu adami yedi. Simdi Galatasaray tum mal varliklarini emlakkonuta peskes gecti. Riva'dan kulube cok az para gececek.
 
Başkanımızın ne dediği çok açık, derings'nin kendisine tam biat etmesini ve projelerine karşı çıkmamasını istiyor. Yoksa geçen kez yaşananlar gibi durmadan ağlayacaksanız gelmem demek istiyor Sn. Ünal Aysal beyefendi.
 
Lise bataklığından çıkmadığı sürece Ünal Aysal ve bunun gibi vizyonlu adamlar bu dakikadan sonra gelmez kulübe, sucuk ekmek devam .
 
Anlasilan gelmiyecek, bu tuaf yönetim oldu sürece de pek galatasaraya yardim yapacagini düsünmüyorum. Keske söyle güzel bir sponsor anlasmasi yapsaydi . 10 yillik stad ismini hakini alsa. Ünal aysal Arena olurdu

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Aysal başkan bizi yanlız bırakma.
Bir şekilde destek ol ama bu isim kesinlikle dursun olmasın.

Bize bu çileyi YAŞATANLARA,
LANET GELSİN!
 
yav he he

Galatasaray'ı seven görev teklif edildiğinde elinin tersiyle itmez , üstelik talep taraftardan geliyor.

Sadece taraftardan degil, kongreden de cok büyük talep vardi. Galatasaray daha bir sene önce Yönetim degismisken, ondan sonra Fatih Terim kaosunu yasamisken, maddi durumu cok berbat olan Galatasaray´da da, ikinci bir kaosun yasanmasini kimse istemiyordu. Baskanliga aday olan kimse olmadigi icin, adama dediler, en azindan dönemini bitir diye. Kac kere ikna etmeye calistilar, dönmedi kararindan.

Biraktigi enkazin altinda kalmamak icin, kulübü kaosa sürükledi. Bundan dolayi 2-3 senedir dogru dürüst aday cikmiyor.

Kendisinin gündemde kalma arzusu var. O yüzden bir kisim taraftarin agzina bal caliyor, sürekli kücük aciklamalar ile. Galatasaray´in maddi durumu degismeden, yani 2018´den sonra büyük bir para girisi olmadan, koltuga aday olamaz. Ondan sonra da artik 80 yasina girecek mübarek.
 
Son düzenleme:
Üst Alt