Ünifeb'den Açıklama | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ünifeb'den Açıklama


Bu Ateş Üfleyerek Sönmez!



29 Şubat 2012

Galatasaray Spor Kulübü geçmiş dönem başkanı Sn. Adnan Polat hakkında, 2006 yılında Denizlispor’a 1,5 milyon dolar teşvik verdiği iddiası üzerine yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve Sn. Polat’ın 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağını kamuoyundan öğrenmiş bulunuyoruz.



3 Temmuz'dan bu yana yaşadığımız dönemde; medyanın, emniyetin ve şüphesiz ki dünya üzerine gelmiş geçmiş en saf en temiz kulüplerimizin tavır ve demeçlerinden edindiğimiz tecrübe neticesinde söyleyebiliriz ki, böyle durumlarda yargı sürecini beklememek, masumiyet karinesi kavramını duyunca kulaklarımızı tıkamak, savunma hakkına asla saygı duymamak ve ivedilikle karar vermek icab eder. Bu hususta bir grup Fenerbahçe taraftarı olarak derhal toplanmış ve nihai kararları vermiş bulunuyoruz.



Bu ateşin üfleyerek sönmeyeceği gerçeğinden hareketle yaptığımız değerlendirmeler neticesinde, 2005-2006 yılı Türkiye Süper Ligi Şampiyonluğu'nun Galatasaray'ın elinden alınması ve şampiyonluk kupasının derhal tarafımıza ulaşması gerektiği kanaatine vardık. Öte yandan Galatasaray Kulübü fikrimizce 5 lig birden düşürülmeli, Türk Futbolu'nun altında kaldığı büyük şaibe sebebiyle tedbir olarak Beşiktaş kulübü UEFA Avrupa Ligi'nin kalan kısmından men edilmeli ve Galatasaray'ın 2006 yılında Şampiyonlar Ligi'ne katılarak elde ettigi gelir faiziyle birlikte Trabzonspor'a devredilmelidir. Başta Ünal Aysal olmak üzere Galatasaraylı yöneticilere tavsiyemiz ise utançlarından uyuyamayacaklarından sağlıklarına dikkat etmeleridir.



1907 ÜNİFEB olarak bu sürecin takipçisi olacağımızı ekler, içten fikirlerimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.





1907 ÜNİFEB - Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği



1907 ÜNİFEB Fenerbahçe Derneği



bunlar ciddi ciddi üniversite okuyormu kaldırım terk yahu bunlar.
 
Cevap: Unİfeb'den aÇiklama !



yemin ediyorum, şu anlayışta ve mantıktaki adamlarla aynı ligde oynayan bir takımın taraftarı olmak istemiyorum artık. keşke alman ligine başvuru yapsak da orada oynasak
 
Cevap: Unİfeb'den aÇiklama !



Şimdi ana avrat sövdürecekler. Ulan bir şeyi duyuyonuzda bari takip edin ne olmuş ne bitmiş diye. Beyin özürlüler. Ulan bu salakların ağızlarına bu lafları verenler utansın işte.
 
Cevap: Ünifeb'den Açıklama



Küfür edeceğim de böyle toplara küfür bile edilmez.Küfürün bile bir haysiyeti ve şerefi var.
 
Cevap: Ünifeb'den Açıklama



YÖK' e karşıyım lan. Öyle 100 lerce soru hazırlamaya gerek yok ki. Sınavda soracağın soru hangi takımı tutuyorsun olmalı. fenerbahçe diyenler üniversitelerin kapılarından içeriye alınmamalı.
 
Cevap: Ünifeb'den Açıklama



Ulan ne mal adam bunlar ya.

[video=youtube;5saXa6FCmKM]https://www.youtube.com/watch?v=5saXa6FCmKM[/video]





2001 ankaragücü teşvik primi adamlar aldıklarını itiraf ettiler neden hiç gündeme getiremiyoruz. Anlamadım vallahi.
 
Cevap: Ünifeb'den Açıklama



Nezamandır foruma giremiyorum sonunda tam giricem derken bu ne aga. Kafadan MYC aldıracaksınız bana. Hayır bunların bir Anası bir Bacısı Bir sevgilisi yani saygı duydukları hanımefendi yakınları yokmu. Hadi onlar var diyelim bunlarda kuş kadar beyin yokmu. Varda fazla kar yağdı aç kaldılar beslenemedilermi?
 
Cevap: Ünifeb'den Açıklama



100 küsür yila yargilanan baskanlarina baksinlar, polat sikeden yargilanmiyor. Aradaki fark bu.
 
Üst Alt