Unutulmaz Futbolcu Performansları - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Sasa ilic bjk maci 3 2 spiker 2.golu anlatirken reyiz 3 birakiyodu aglara :)
İlicin gecesi diyisi hala aklimda

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
- Hagi ve Taffarel (2-2 Leeds United)
İstanbul'da yaşanan olaylar nedeniyle rövanş maçı çok gergin bir atmosfer altında oynanmıştı. Taraftarından futbolcusuna kadar hepsi bize karşı bilenmiş durumdaydı. Bu durumda ilk maçta alınan 2-0'lık skor bile rahatlatıcı değildi. Terim'i ve efsane bir gol atan Hakan'ı yabana atmak istemem ama daha önce uluslararası organizasyonlarda bu tür maçları defalarca oynayan Hagi ve Taffarel'in tecrübesi o gün bize finali getiren en büyük etkendi. Hagi'nin penaltıyı soğukkanlılıkla kullanışı, Hakan ve Arif'e verdiği nefis topuk pasları, ikinci golde Radebe'yi şahane bir hareketle ekarte edip verdiği ara pası var. Taffarel'in de skor 1-1'ken bir sağ çaprazdan gelen şutu, bir de kornerden Harte'ın kafa vuruşunu çıkartışı var ki ikisinden birisi gol olsaydı maçın senaryosu farklı bir hal alabilirdi. Ayrıca ikinci yarıda Bülent'in ters vuruşunda çok yakın mesafe olmasına rağmen gösterdiği refleks muazzamdı.

- Skibbe zamanında Lincoln, Baros ve Kewell'ın birlikte döktürdüğü maçları hatırlıyorum. Seri paslaşmalarla hızlıca kaleye gidip leblebi gibi gol atarlardı. Ankaragücü deplasmanı vardı mesela 3-0 kazandığımız. Daha sonra 3-1'lik Gençlerbirliği deplasmanı, içeride 3-0 kazandığımız Trabzon maçında Lincoln'ün golü, Avrupa'da oynadığımız Benfica ve Hertha Berlin maçları sayabilirim. Gönül ister ki aynı uyumu bu sene Sneijder, Bruma ve Podolski ile yakalayalım.

- Muslera'nın bizi defalarca ipten aldığı maçlar var ama benim gözümde en unutulmaz olanı şampiyon olduğumuz en son seneki 1-0'lık Mersin deplasmanı. Yerdeyken bir anda müthiş bir refleks göstererek uçtuğu pozisyon ile Oktay Delibalta'nın kale dibinden arka arkaya iki golünü çıkarması o sezonun dönüm noktaları arasındadır.

- Ümit Karan (2003 Fb 2-0), Sneijder (2014 Fb 2-1), Eboue ve Elmander (2012 Fb 3-1 ve Bjk 3-2), Serkan Çalık ve Emre Güngör (2008 Fb 0-0), Sasa Ilic (2006 Beşiktaş 3-2), Hasan Kabze (2006 Beşiktaş 2-1), Arda Turan (2008 Sivas 5-3), Selçuk İnan (2011-12 sezonu), Felipe Melo (oynadığı bütün sezonlar), Hasan Şaş (2000-2002 arası dönemi ve Dünya Kupası), Uğur Uçar (2007-08 sezonu), Volkan Arslan (2002-03 sezonu), Drogba (2013 Real Madrid 3-2 ve Juventus 2-2), Keita (2009-10 sezonu), Nonda (2008 Rize 5-2 ve 2009 Kasımpaşa 3-1), Alparslan Erdem (2008 Kocaelispor 4-1), bu liste böyle uzar gider.

Bunların dışında unutamadıklarım arasında maalesef kötü performanslar da var. Frank de Boer'un Olympiakos ve Trabzon maçlarında rakiplere yaptığı asistler, Ali Turan'ın Holosko'yla 20 m kol kola gidip ona müdahale etmeyi ancak ceza sahasına girdiği zaman hatırlaması, geçen seneki Astana maçında Semih'in Astana forveti gibi oynaması, Burak'ın 2013-14 sezonunda puan kaybettiğimiz maçların birçoğunda kaçırdığı akıl almaz goller (özellikle içerideki Antalya, Rize ve Kayseri maçları), geçen sene Umut'un futbolcu taklidi yapmaya çalışması, Mehmet Güven'in, Mustafa Sarp'ın, Fernando Meira'nın, Cihan'ın, Aykut'un, Tolga Seyhan'ın, Servet'in, Dany'nin, Leo Franco'nun, Donk'un, Sabri'nin, Ufuk Ceylan'ın, Serkan Kurtuluş'un bizi defalarca yaktığı maçlar... Daha neler var neler. 2. Terim döneminden beri malzemeci bile olamayacağı halde şu takımda top oynamayı başaran onlarca adam var. Hala da oynamaya devam ediyor bazıları.
 
Son düzenleme:
Yarin derbi var tekrar hatirlatalim

Sasa ilic ve Baros'un samiyendeki Besiktas maclari

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
+ Hasan Kabze'nin Besiktaslilarin Zalad sizi kurtarsin diye bagirirken birden susturdugu ani da hatirlamakta fayda var diye düsünüyorum

Zalad gelsin sizi kurtarsın dediler,hani biz şike yapmıştık ya güya o 8-0'lık maçta,ama ne tesadüf ki o tezahüratı yaparlarken gittik son saniye golü attık.Sonraki hafta da o gol sayesinde mucizevi şampiyonluk geldi.12 Ağustos'ta FETÖ devri bitti artık siz yoksunuz dediler,Süper Kupa'yı ellerinden aldık.Hala susmuyorlar,şampiyon olacağız bundan hiç şüphen olmasın.Tarihin hep bizim lehimize tekerrür etmesi bence tesadüf değil.
 
Zalad gelsin sizi kurtarsın dediler,hani biz şike yapmıştık ya güya o 8-0'lık maçta,ama ne tesadüf ki o tezahüratı yaparlarken gittik son saniye golü attık.Sonraki hafta da o gol sayesinde mucizevi şampiyonluk geldi.12 Ağustos'ta FETÖ devri bitti artık siz yoksunuz dediler,Süper Kupa'yı ellerinden aldık.Hala susmuyorlar,şampiyon olacağız bundan hiç şüphen olmasın.Tarihin hep bizim lehimize tekerrür etmesi bence tesadüf değil.

Ilahi adalet :)
 
Üst Alt