Uruguay'ın Dünya Kupası Kadrosu Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Uruguay'ın Dünya Kupası Kadrosu Belli Oldu


Uruguay Milli Takım Teknik Direktörü Oscar Washington Tabarez, 2014 Dünya Kupası'nda yer alacak 25 kişilik geniş kadrosunu belirledi.



Kaleciler: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Rodrigo Munoz (Libertad)



Defanslar:
Maximiliano Pereira (Benfica), Diego Lugano (West Bromwich Albion), Diego Godin, Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Nacional), Martin Caceres (Juventus), Jorge Fucile (Porto)



Orta Sahalar:
Alejandro Silva (Lanus), Alvaro Gonzalez (Lazio), Alvaro Pereira (Sao Paulo), Walter Gargano (Parma), Egidio Arevalo Rios (Morelia), Diego Perez (Bologna), Sebastian Eguren (Palmeiras), Cristian Rodriguez (Atletico Madrid), Gaston Ramirez (Southampton), Nicolas Lodeiro (Botafogo)



Forvetler:
Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Paris St Germain), Abel Hernandez (Palermo), Diego Forlan (Cerezo Osaka), Christian Stuani (Espanyol)



Yedekler:
Andres Scotti (Nacional), Alvaro Fernandez (Gimnasia-La Plata), Gonzalo Castro (Real Sociedad)
 
Iki kalecimiz de var, Muslera ve Mondragon :)



Insallah Uruguay - Kolombiya maci olursa iki kaleci de ilk 11 de olur, acayip olur bence..
 
Türkiye liginde yabancı sınırı olmasaydı şimdi bizde Dünya Kupası heyecanını yaşıyor olacaktık. Mesela Hakan Balta kendini geliştirme ihtiyacı hissedecekti, yada Aydın Yılmaz 10 yıldır aynı yerinde sayamayacaktı, barlarda gezip tozup olay çıkaran Gökhan Töre'nin yüzüne bakılmayacaktı, Alper Potuk gibi birine 20 küsür milyon verilmeyecekti, ligimizdeki Türk futbolcuların %80'i milyon Euro barajının altında yıllık ücret alacaklardı, böylece kendini ispatlayan takıma girebilecek, sürekli kendini yenilemek zorunda olacak hatta belkide Avrupa liglerinde şansını denemek isteyecekler, bunun sonucunda kalite ve uluslararası tecrübe artacak bu da başarıyı getirecek.
 
Muslera-Maxi Pereira-Caceres-Godin-Fucile Gargano-Arevalo Gaston Ramirez-C.Rodriguez-Luis Suarez Cavani



4-2-3-1 formasyonunda çok iyi iş yapacak bir takım.. Caceres Juvede 3'lü savunmada epey iyiydi..Hızlı güçlü bir oyuncu..Godinle birlikte sağlam bir defans oluşturacak.. Orta saha Arevalo'yu Copa Americadan mı ne bir yerden hatılıyorum Gargano gibi hızlı,dinamik top kullanabilen bir isimdi. Yaşı 32 son durumu ne bilmiyorum..

Ramirez Rodriguez Suarez Cavani 4'lüsü hücumda çok can yakacaktır..Turnuvanın sürprizi gelebilir Uruguaydan
 
Üst Alt