Usame Bin Ladin Öldü ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Usame Bin Ladin Öldü !


ABD Başkanı Barack Obama, El Kaide lideri Usame Bin Ladin'in ABD güçlerinin düzenlediği bir operasyonda öldürüldüğünü açıkladı.





Obama, Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, Bin Ladin'in öldürülmesi konusunda, ''adalet yerini buldu'' dedi.



Bin Ladin'in Pakistan'da Amerikan güçlerinin düzenlediği bir operasyonda öldürüldüğünü ve cesedinin Amerikalı yetkililerin elinde olduğunu kaydeden Obama, operasyonda hiçbir Amerikalının hayatını yitirmediğini ve sivil kayıpların meydana gelmemesine de dikkat edildiğini söyledi.



Obama, ''ABD, El Kaide lideri ve binlerce erkek, kadın ve çocuğun ölümünden sorumlu bir terörist olan Usame Bin Ladin'in öldürüldüğü bir operasyon yürüttü'' ifadesini kullandı.



Bin Ladin'in öldürülmesi ya da ele geçirilmesini terörle savaşta en öncelikli konu olarak gördüğünü vurgulayan Obama, geçen Ağustos'ta Bin Ladin hakkındaki bir ipucu hakkında bilgilendirildiğini ve geçen hafta, Bin Ladin'in öldürülmesi için operasyon yetkisi verdiğini kaydetti.



Obama, Bin Ladin'in Pakistan'ın içindeki bir binada saklandığını ve Bin Ladin'in öldürüldüğü operasyonun bugün gerçekleştirildiğini belirtti.



Hem yurt içinde, hem yurt dışında teyakkuz halinde olmaya devam edeceklerini kaydeden Obama, ABD'nin İslam'a karşı savaş yürütmediğinin tekrar altını çizdi.



Obama, bu gece Pakistan Cumhurbaşkanı Ali Asıf Zerdari'yi aradığını, Bin Ladin hakkındaki ipucuna ulaşılmasında Pakistan ile terörle mücadele işbirliğinin katkı sağladığını söyledi.



ABD Başkanı Obama, ABD'nin Amerikan vatandaşlarının savunulmasında gereken her şeyi yapacağını da vurguladı.
 
Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !



[video=youtube;WRwfz11XknA]https://www.youtube.com/watch?v=WRwfz11XknA[/video]
 
Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !



Harbi bizim milletimiz paranoyak olmuş eminim artık.. herbiri bir komplo teorisyeni.. pes.. adamların ölmeye bile hakkı yok kesin ajandır öldürsünler bilerek ölmüştür..:))
 
Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !



Ölmedi ölmeyecek. Ulan USA'nın adamı Bin Ladin ölür mü anasını satayım. Ayrıca kendisinin 1122325787683 tane kendisine benzeyen paravan adamı var.
 
Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !



ladin-foto.jpg


böyle de bi resim yayınlanmış..
 
Cevap: Usame Bin Ladin Öldü !



Hikaye! Adamı yetiştir, örgütle, maddi güç sağla, bilerek ve göz göre göre kendine saldırı yaptır, sırf orta doğuya girmek için düşman ilan et sonra öldürdük de. Suriye ye savaşla giremeyip iç çatışma çıkartıp girmek de cabası. Bütün alt sınır komşularımız kuşatıldı ve doğal olarak Ladin' e ihtiyaçta kalmadı. Senaryo işliyor Allah sonumuzu hayır etsin
 
Üst Alt