Üst Komşum Zikir Çekiyor Ne Yapmalıyım? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üst Komşum Zikir Çekiyor Ne Yapmalıyım?


Arkadaşlar benim bir üst komşum var düşman başına. Çocuğu ezan okur, kendisi teflerle (evet bildiğiniz tef çalgı aleti) zikir çekip ilahi söyler. Bir gün değil, iki gün değil tam 1 aydır aynı şeyi yapıyor. Söylemeyim diyorum ama şimdi kapısını çalacağım tartışma çıkacak. Zaten düşünceli biri olsa acaba komşularıma gürültü olur mu, insanların yaşlısı hastası çocuğu var mı diye düşünürdü. 2 metre sakalı var herifin Işid militanlarına benziyor rüyanızda görseniz korkarsınız öyle bir tipi var. O yüzden de hafif bir tırsma var. Ne yapmalıyım sizce emniyete falan mı ihbar etmeliyim? Çünkü cidden rahatsız oluyorum.
 
ac bi porno sesini son ses ac birsey sorarsada sen zikir çekerken ben sana birsey dedimmi de

Captain K² on Twitter: İbrahim Tatlıses şivesiyle okumuş soruyu…
 
155'i ara bizim de karşı komşu var baya etkili oldu. Ama şuna dikkat et bir kere akşam 7 gibi aradıydım polis gelmedi, çünkü bazen ekipler çok yoğun oluyor ve gelemeyebiliyor.

En son geçen aylarda gece saat 12:00 birileri çıkıyor içeride gürültü yaptıkları yetmezmiş gibi çıkan misafirler bizim kapının dibinde bangır bangır konuşuyorlar, kapının yanından apartman boşluğuna vurdum, şımarık herif hadi bak işine (işine gelmiyorsa evi sat git) tarzı cevap verdi, anlasa yine polisi çağırmayacaktım, şımarıkca cevap verince tepem iyice attı 155'i aradın saat 12:00, 12:30 gibi polis geldi, polis sizlik bir durum yok biz konuşuruz dedi, bu polise beni suçladı ben bir şey yapmıyorum o bana vuruyor herkes şikayetçi diye ama sesleri baya yavaşladı.

Bu arada camdan baktım polis ekibi yanlarında bekçiler falan var, sürekli karşı apartmandan bizim apartmanın önüne motor park eden bir kıro vardı, polis gelmeden öncede motor ile girip çıkıyordu, polis den fırça yeyince motoru koymayı da bıraktı. 1 taşla 2 kuş olu resmen.
 
Üst Alt