Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ŞAMPİYON! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom ŞAMPİYON!


Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde iki Türk takımının mücadelesinde, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Fenerbahçe Acıbadem'i 3-2 yenerek, finale yükseldi ve Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımının finaldeki rakibi oldu.





Voleybol Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final maçında Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Fenerbahçe Acıbadem'i 3-2 yenerek finale yükseldi.



İlk sette Vakıfbank Güneş Sigorta karşısında rahat bir oyun çıkaran Fenerbahçe Acıbadem, özellikle bloklarda sergilenen başarılı performansın dikkat çektiği bu bölümü, Osmokrovic, Fürst ve Shashkova'nın etkili oyunuyla 25-19 kazandı.



İkinci sette ise Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un yükselen bir performansı oldu. Setin ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçilirken, daha sonra mücadele seviyesi giderek artan ve her topta sayı için direncini ortaya koyan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Fenerbahçe Acıbadem karşısında etkisini artırdı. Kırmızı-beyazlılar, Nikolic, Glinka ve Gözde ile üretilen sayılarla ikinci seti 25-21 kazanarak skoru 1-1 yapmayı başardı.



İlk settekine benzer bir mücadelenin sergilendiği 3. seti Skowronska'nın ekili oyunuyla 25-21 kazanan Fenerbahçe Acıbadem, 4. seti 25-19 Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom'un almasını engelleyemeyince, maç galibi tie-break setinin sonucuna kaldı.



Taraftar desteğini de arkasına alarak tie-break setine iyi başlayan Fenerbahçe Acıbadem'in hızını kesmeyi başaran Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, 15-11 ile bu seti de kazanarak adını finale yazdıran taraf oldu.



Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, organizasyonda yarın Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımıyla şampiyonluk maçına çıkacak.



Fenerbahçe Acıbadem ise İtalyan ekibi Scavolini Pesaro takımıyla üçüncülük mücadelesi yapacak.











Tebrikler:tiphat: Umarım kupa Türkiye'de kalır.
 
Cevap: Vakıfbank finalde:)



Finalde aynı ülkeden 2 takımın oynayamaması statüsü leş. Kupa belki de kesin Türkiye'ye gelecekti.
 
Cevap: Vakıfbank finalde



Aziz Yıldırım maç sonu açıklama yapmamış mı , ''fedevasyon biv avvupa şampiyonluğuna daha mani oldu'' falan gibi.Avrupa şampiyonu olmak herkesin harcı değil aziz kardeşşş:)
 
Cevap: Vakıfbank finalde:)



Kimse kusura bakmasında çok iyi oldu , nedenmi bizim Bayan basketçilerin zaferini , görmiyen veya görmek istemiyenler, aynı şekilde Engelli Basketçilerin kazandıgı o muhtiş başarıları geçiştiriren SARI-LACİ Medyanında Üzüldügünü görmek , epey keyifli oluyor..

Bu iş Arenada ışıgı söndürdük, vs,vs diyerek GS la dalga geçip ,alay edenlerin sevinçi sadece 1 gün sürdü farkındasınız , ee etme bulma dunyası , dün gülenler ,bugün KAHROLUYOR , ellerinden gitti şampiyonluk hemde 7000 kişinin destekledigi halde ..

Unutukları şey ,GÜLME KOMŞUNA GELİR BAŞINA ....ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE....

Bunlarınki hemen çıktı fazlaca kalmadı , hadi hakemlerde yokki o salonda idare etsinler ..Kabahat TFF de orayada ,iyi bir mızrak yollulabilirdi...
 
Cevap: Vakıfbank finalde



Statüden dolayı biri 1, diğeri 3ncü olsun demiştim. Umarım bu hala gerçekleşir.



Tebrikler Vakıfbank.
 
Cevap: Vakıfbank Güneş Sigorta Finalde



eczacıbaşını elerken guıdettı için bu nasıl bir koç demiştim kendi kendime,maçı da turu da kurtardı...hemen ardından da 2 yıl uzatıldı sözleşmesi.hele bu maçtan sonra yok böyle koç diyorum.basketbol koçu gibi,her an oyunun içinde ve oyuna ne zaman ne şekilde müdahale edilecekse hepsini yaptı.kendinden çok üst kadroları yendi ve finale çıktı.gerçekten helal olsun.biz de voleybolda başarılı olmak istiyosak yapacağımız ilk transfer guidetti olmalı!.finalde de başarılar...
 
Cevap: Vakıfbank Güneş Sigorta Finalde



Yalnız şu konuştuklarımızı düşününce çok garip hissediyorum kendimi. Basketbolda Eurolig başarısı, burada bu başarı, milli takım düzeylerindeki başarı falan. Amatör sporlarda fazlasıyla ileri gittik.
 
Üst Alt