Valencia, Gary Neville'ın Görevine Son Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Valencia, Gary Neville'ın Görevine Son Verdi!


imagen63060d.jpg

La Liga'da bu sezon istediği sonuçları bir türlü alayaman Valencia, sezon ortasında göreve getirdiği Gary Neville ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu.


Resmi siteden yapılan açıklamada, İngiliz çalıştırıcı Neville'a görev süresince verdiği katkılardan dolayı teşekkür edilirken, sezon sonuna kadar Pako Ayestaran ile yola devam edileceği belirtildi.

YALNIZCA 4 AY SÜRDÜ!

Valencia'nın bu kararı sonrası, 2 Aralık 2015 tarihinde göreve getirilen İngiliz teknik adamın, İspanya macerası yalnızca 4 ay sürmüş oldu.

Valencia'da ilk menajerlik deneyimini yaşayan 41 yaşındaki Gary Neville, 4 aylık süre zarfında La Liga'da çıktığı 17 maçta yalnızca 3 galibiyet alabildi. 10 maç üst üste kazananama serisi yaşayan Gary Neville, UEFA Avrupa Ligi'nde Atl. Bilbao'ya elenerek 3. turda kupaya havlu attı. Neville ayrıca, Kral Kupası yarı finalinde Barcelona'ya ilk maçta 7-0 gibi ezici bir skorla mağlup olarak tepkileri üzerine çekmişti.

Valencia Yönetimi, Avrupa ve kupada alınan kötü sonuçlar ve devam eden ligde düşme korkusu yaşanılması üzerine, Gary Neville'ın görevini resmen sonlandırdı.

Fanatik

Mensaje de Gary Neville - Pagina web oficial Valencia CF
 
Bugün öğlen A Spor'da Atletico Madrid - Valencia maçının özeti vardı. Atletico'nun deplasmanda 3-1 kazandığı maç. İzledikten sonra "Bu Neville neden hala kovulmuyor" demiştim. İçime doğmuş demek. :)

Neville ileri zamanda nasıl bir teknik direktör olur bilemiyorum ancak şuan yetersiz. Tecrübeli bir hocanın yanında asistan menajerlik yapması onun için şuan daha iyi olur.
 
Hayret konu İspanya ile alakalı hatta Barcelona nin adı bile geçiyor haberde. Ümit hâlâ la liga>premier League sohbetini açmamış

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
 
Mourinho sesleri yukseliyor Valencia da. Yillik 25 milyon euro maas, 120 milyon euro luk da transfer butcesi.

Bence kendi adina guzel bir macera olur.
 
Yılmaz Vural haklı abi,her iyi futbolcu eskisi iyi TD olacak diye bir kaide yok.TD'lik bir yerde liderlik becerisi,acil durum yönetimi,algı yönetimi,medya yönetimi gibi şeyleri de kapsıyor.Her futbol oynayan adamda bunlar olacak diye bir şey yok,bunlar sonradan eğitimle falan da kazanılacak şeyler pek değil bence,biraz zeka,akıl gerektiriyor..
 
Üst Alt