GSC Scout - # Vedat Muriqi - Sayfa 11 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Çok ağır olması dışında her şeyden biraz var ama fiziken iyi durumda olması lazım.

İlk yarıdaki maçlarda tam bir kazma izlenimi veriyordu, ikinci yarı ise Elmander'e dönüştü bir anda, bunda fiziki durumunun ciddi etkisi olduğunu düşünüyorum.
Acikcasi cok yakinen bu degisimi gozlemleyebilecek kadar takip etmedim ama yuzeysel olarak bakarsak Rize takim olarak ligin ilk devresi dibe demir atmisti, ikinci yari ise cok daha birlikte hareket ettiler bu da dedigin gibi her seyden birazina sahip bir oyuncuyu daha degerli kilmaya baslamis olabilir.
 
Acikcasi cok yakinen bu degisimi gozlemleyebilecek kadar takip etmedim ama yuzeysel olarak bakarsak Rize takim olarak ligin ilk devresi dibe demir atmisti, ikinci yari ise cok daha birlikte hareket ettiler bu da dedigin gibi her seyden birazina sahip bir oyuncuyu daha degerli kilmaya baslamis olabilir.
Yok sadece top kullanması açısından dedim. İkinci yarı bambaşka bir durumdaydı. Fiziki durumuna bağladım ben bunu.
 
Basaksehir macinda izledim ve muthis bir performans sergilemisti. Bize karsi rize'de oynadigimiz macta da fena degildi.

Sadece agir oldugu icin transferine sicak bakmiyorum. Tercihim her zaman hizli ve pozisyon yaratabilen forvetler. Ha biz de is yapabilir, ornegin oyun sıkıstıgında ileride top tutarak ve takim arkadaslarini besleyerek faydali olabilir ama 3 milyondan fazla verilmemeli. Ikinci forvet olarak tabi.
 
Gelecek sezon için alternatifli bir kadro kurmak isteyen Galatasaray’da Vedat Muriç transferi tamam. Cimbom’un, Rizespor ile 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığı ve golcü oyuncuya da yıllık 2.2 milyon Euro vereceği öğrenildi.

1012491.jpg

Abdürrahim Albayrak devreye girdi!
Rizespor forması ile geride kalan sezonda attığı gollerle gündem olan Vedat Muriç, Galatasaray’la el sıkıştı. Karadeniz kulübü ilk olarak kapıyı 10 milyon Euro’dan açarken, Galatasaray 3.5 milyon Euro’luk teklif yaptı.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Rizespor Yönetimi ile ilişkilerini devreye sokarken, Karadeniz temsilcisi 6 milyon Euro’ya kadar indi. Cim Bom son olarak 4 milyon Euro teklif etti ve Muriç’in de ısrarı sonrası kulüpler el sıkıştı.

995031.jpg

Vedat Muriç'in bonservis bedeli ve maaşı ne kadar?
Sarı-Kırmızılılar, bu parayı taksitler halinde ödemeyi planlıyor. 25 yaşındaki futbolcuya da yıllık 1.8 milyon Euro garanti maaş önerildiği, bonuslarla birlikte bu rakamın 2.2 milyon Euro’yu bulacağı öğrenildi.

Galatasaray’da teknik ekibin, 3 kulvarda birden mücadele edecek olan takımda Muriç’i alternatif golcü olarak kullanmayı planladığı da gelen haberler arasında.

Vedat Muriç kimdir? Kaç yaşında?
Muriqi futbola 2005 yılında ülkesinin KF Liria takımında başladı. 2011 yılında profesyonel oldu. Bu takımda 10 maça çıktı 3 gol attı. 2013 yılında ise KS Teuta takımına transfer oldu. Bu takımda 18 maça çıktı 2 gol attı. 2014 yılında ise Besa takımına alınan oyuncu,2013-14 ara transfer döneminde Eskişehirspor'a denenmeye alındı. Sezon sonunda ise Eskişehirspor'a transfer oldu. Bu takımla hazırlık maçlarına çıkan Muriqi, transfer sezonu bitmeden Ağustos 2014'te Giresunspor'a transfer oldu.

Giresunspor'da dikkat çekti!
Giresunspor ile ilk maçını Antalyaspor'a karşı yaptı ve bu maça sonradan girerek takımının beraberlik golünü uzatma dakikalarında buldu. İkinci maçını Konyaspor'a karşı Türkiye Kupasında oynadı. 2-1 kazandıkları maçta 1 gol 1 asist ile maçı tamamladı. Boluspor maçında ilk kez hat trick yaptı. Daha sonra da Kayseri Erciyesspor maçında 2 gol attı. PSV ve Fulham transfer için resmi teklifte bulundu fakat kulübü Giresunspor tarafından reddedildi.

Muriç, 2015-2016 Sezonunda, TFF 1.Lig de 33 maçta (17 gol 3 asist) performans sergiledi. Sezon sonunda, Vedat Muriqi 500 Bin € + Guido Kocer, Çağrı Bülbül ve Panajotis Dimitriadis'in bonservisleriyle Giresunspor takımına verilmesi ve bir sonraki transferinden de % 10 pay karşılığında Gençlerbirliği SK takımına transfer oldu.

Süper Lig'deki ilk gol
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunda, 21 Ağustos 2016 tarihinde, Ankara 19 Mayıs stadyumunda, 1.hafta da Gençlerbirliği SK, Gaziantepsor ile karşılaştı. Maçta 64.dk.da Cosmin Matei yerine oyuna girdi. 87.dk. da Aydın Karabulut'un asistinde, golü attı. Gençlerbirliği 2-0 maçı kazandı. Vedat Muriqi süper ligdeki ilk golünü atmış oldu

Ajansspor
 
Dogrusa cöpe atildi paralar, birde bukadar isarar etdiklerine göre heralde hepimiz yedek olarak gördü adami bunlar As Forvet olarak getirdi
 
Bonservis neyse ama yıllık çok fazla. Adamın Rize'de kazandığının muhtemelen 4 katını veriyoruz burada yazılan rakama göre. Böyle bir saçmalık yapmazlar umarım.
 
Üst Alt