Vefa Barcelona'da Sadece Bir Semt İsmiymiş! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vefa Barcelona'da Sadece Bir Semt İsmiymiş!


Barcelona'da "istenmeyen adam" ilan edilen Arda Turan, takıma vedasının ardından yalnızca iki arkadaşını yanında bulabildi. Marc-Andre ter Stegen ve Rafinha dışında hiçbir futbolcu Arda Turan hakkında herhangi bir paylaşımda bulunmadı.


99746f10e1aacded8c80676cc7c139d5.jpg

Barcelona’da hiç forma şansı bulamayan ve teknik direktör Valverde ile bir türlü yıldızı barışmayan Arda Turan’ın, Katalan devindeki geleceği her geçen gün biraz daha belirsizleşti. Milli futbolcunun adı hem Süper Lig’den hem de Avrupa’dan kulüplerle anılmaya başlandı. En nihayetinde Arda Turan, Türkiye’ye son yılların flaş ekibi Medipol Başakşehir’le döndü. Türkiye’de çoşkulu bir şekilde karşılanan Arda Turan’ın Barcelona’dan ayrılışı ise tam bir hayal kırıklığıydı.

YALNIZCA 2 ARKADAŞI VEDA ETTİ!

Barcelona’daki birçok yıldız isimle arkadaşlığıyla bilinen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla takım ortamından duyduğu memnuniyetini dile getiren Arda Turan’a sadece iki arkadaşı veda etti. Veda eden futbolculardan biri Barcelona’nın file bekçisi ter Stegen, diğeri ise orta saha oyuncusu Rafinha’ydı.

85e98f8efd1c3e7a60e43003ed18764d.png




Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Iki kisi bile fazla ona kalkip dua etsin bence. En yavsak, en pislik insanlardandir Arda hala kisi yazdi demis. Fazla bile be.
 
Rezil
Kepaze

En azindan athletico da kalaydi ,oranin historysinde kendine yer bulabilirdi


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
barçada kendi klikini yaratamadı tabi. Formdan düşünce de başta bunla takılan neymar messi suarez tayfa kıçına tepiği vurdular.
 
Atletico'da efsane olmak varken, kestane olmayı seçti.. Ayrılacaksan bile Costa,Filipe Luis gibi Chelsea,Liverpool'a falan gitseydin bari. Adam 6 ay cezası olan ve oynama şansı 0 olan takıma gitti.
 
Barcelona'da Vefa diye bir semt olmadığından doğaldır.. :)

Şaka bir yana; demek ki sağlam dostluklar kuramamış o iki oyuncu dışında.

Bu arada Türkiye'de nasıl coşkuyla karşılanmış anlamadım; sanırsın ki adam 4 büyüklerden birine geliyor!..
 
Barcelona ve Real Madrid gibi yerlerde arkadaslik ortami olmaz. Dünyanin en iyi oyunculari orda oynuyor çok siki bir rekabet vardir. Ispanyada bulunmus insanlar bilir bunu Ispanyolca bilmeyen yabancilar pek sevilmez hele musluman bir futbolcuysan top class olman gerekir.

Cristiano Ronaldo gibi bir futbolcu bile begenilmiyordu ilk senesinde.

Salak sey kendini birsey saniyordu biraz kendine baksaydi antrenmanlarda Valverde onu sezon basindaki hazirlik maçinda yedek kulubesinde tutarak rezil etmezdi. Çalismayani hazirlik maçinda bile oynatmam mesajini vermek için onu kullanmazdi. Mal iste gitsin Emre abisinin yanina.
 
Barcelonayi da anlamiyorum , para paradir , arda icin odedikleri bonservis ve kalmakta israrci olsa vergi filan toplam odeyecekleri senelik ucret toplami inanilmaz yuksek bir rakamdi

60-70 milyon euro mertebesinde . Bu savurganligi yapmasalar coutinho 160 degil belki 80-90 milyona mal olacakti

bir de sunu anlamam , alacaksan messi yi suarez i yedek klubesinde cekirdekci yapacak adami al . Ardayi neden aliyorsun

barcelonanin boyle baska fiyaskolari da var
 
Üst Alt