Veli Kavlak Beşiktaş'ta | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Veli Kavlak Beşiktaş'ta


Beşiktaş Avusturya Milli takım oyuncusu Veli Kavlak ile her konuda anlaştı.



HABER1903'ün edindiği bildiye göre Kavlak'ın önümüzdeki hafta içinde kendisini Beşiktaşlı yapacak sözleşmeyi imzalayak.



Veli Kavlak kimdir ?



Rapid Wien formasını 16 yaşında giymeye başladı. Avusturya liginde forma giyen en genç futbolcu unvanını kazandı. 1988 Avusturya doğumlu Veli Kavlak, orta saha oyuncusudur.Türk Milli Takımı'ndan beklediği daveti alamayınca tercihini Avusturya Milli Takımı'ndan yana kullandı 2005-06 sezonunda Avusturya'nın U19 takımında forma giyen başarılı orta saha oyuncusu, 2006-07 sezonunda ise U21 takımında görev aldı 2007 yılında Avusturya Milli Takımı'na kadar yükseldi.
 
Cevap: Veli Kavlak Beşiktaş'ta



Bu sezon Avrupa Liginde Besiktas'a karsi oynadigi maçta bende iyi bir izlenim birakmisti. Milli takimimiza karsi sonradan oyuna girdigi maçta pek varlik gösterememisti, o maçta Avusturya takim olarak kötüydü zaten. Fazla para verilmemisse iyi transfer sayilabilir.
 
Cevap: Veli Kavlak Beşiktaş'ta



Hehe çoğu bjk li taraftar Veli yi sevmiyor ki.İnönüdeki maçlarda ıslıklayabilirler.





çok iyi oyuncu değil bam ın bi üstü kalitesinde bi futbolcu Yektanında 2 kalite altı bi futbolcu.
 
Cevap: Veli Kavlak Beşiktaş'ta



Bize gelmediğine sevindim. Tam Beşiktaş gibi hedefi Türkiye Kupasından ileri olmayan bir takımın oyuncusu. Beşiktaş'a yakışır.
 
Cevap: Veli Kavlak Beşiktaş'ta



Yerli kalitesini arttirmak icin iyi. Yedek olarak herzaman isterim, genc ve bonservisi elinde. Ilerde baska takima satabilirsin. Yani zarar'a girmek zor.
 
Cevap: Veli Kavlak Beşiktaş'ta



takozun önde gideni; Bizden barışı alsalardı keşke, madem o tip futbolcu arıyorlardı;hem biz kurtulurduk hemde bir dünya yıldızını daha kadrolarına katarlardı!
 
Üst Alt