# Veli Kavlak | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Veli Kavlak


Rapid Wien ve Avusturya'nın altın çocuğu Veli Kavlak transferi bitmiştir. Bugün tam hakkında yazı yazmayı düşünüyorduk, transfer haberini girmek nasip oldu. 1988 doğumlu, Avusturya'lı ortasaha oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncu ortasahanın her bölgesinde forma giymesinin yanı sıra iki ayağınıda çok iyi kullanabiliyor. Hayırlısı diyelim, oyuncu hakkında detayları birazdan girelim..



"Öncelikle Galatasaray'ın sistemine uygun futbolcu transferlerini yaptığını söylememiz lazım. Yabancı kontenjanını göz önüne alarak orta sahanın yerli kadrosuna alınacak isimler önemliydi. Veli Kavlak da sisteme uygun bir transfer, üstelik genç bir isim olması transferin başarısını gösteriyor. Veli Kavlak, orta saha oynamasına rağmen repertuarının genişliği sayesinde kanatlarda da oynayabilen, mücadeleci bir futbolcu olduğunu söylememizde fayda var. Musa Çağran'la birlikte ikinci orta saha transferi oldu ama her zaman dediğim gibi hazırlık kampını görmek lazım."

Kaynak: FCN Blog
 
Veli Kavlak Galatasaray'da | FCN Blog



velikavlak.jpg



Rapid Wien ve Avusturya'nın altın çocuğu Veli Kavlak transferi bitmiştir. Bugün tam hakkında yazı yazmayı düşünüyorduk, transfer haberini girmek nasip oldu. 1988 doğumlu, Avusturya'lı ortasaha oyuncusu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. Genç oyuncu ortasahanın her bölgesinde forma giymesinin yanı sıra iki ayağınıda çok iyi kullanabiliyor.



FCN Blog
 
Cevap: Veli Kavlak Galatasaray'da | FCN Blog



Genelde sol kanatta oynuyor diye biliyorum , doğruysa ilginç bir transfer olur. (Caner ve Arda gidici galiba)
 
Cevap: Veli Kavlak Galatasaray'da



Başka oluşumlar hakkında görüş bildirirken eleştiri sınırını aşmamaya özen gösterin lütfen.



Saha önce benzer hatalar (hemde çift taraflı) yapıldığından, bu blog ismi filtrelere eklenmiştir.



Umarım bu yıl, önceki yıl olduğu gibi başarılı sayılabilecek duyumlar yakalayabilirler.
 
Cevap: Veli Kavlak Galatasaray'da



aslında bende severim *** yi. en azından duyumları felan paylaşıyorlar. baskette felan tutturuyorlar epey. En önemlisi farklı bi heyecan getiriyorlar :D :D
 
Cevap: Veli Kavlak Galatasaray'da



Veli Kavlaki tanimiyorum ama en iyi oyuncusu Napolili Hoffer olan bir takimdan gelecegine göre,cokta umudum yok acikcasi.
 
Cevap: Veli Kavlak Galatasaray'da



Avusturya ligi bizim 2.ligden bile geridedir o yüzden futbolcuyu büyütmemek lazım. geleceğe yatırım olabilir ama gelecek seneyi kurtaracak oyuncu lazım bize. Yani gelecek sene şampiyonluk isteniyorsa bize iş yapacak ve tecrübeli oyuncularda lazım.
 
Cevap: Veli Kavlak Galatasaray'da



Veli Kavlak'ın izlediğim 1-2 maçında top tekniği fena değildi.Ama öyle mükemmel sınıf atlatacak bir transfer olacağını düşünmüyorum.Yanına daha kaliteli isimler alınırsa sırıtmadan oynar ama.
 
Üst Alt