Venezuela TD Rafael Dudamel: "Paraguaylılar, maçtan önce otele kadın gönderdi!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Venezuela TD Rafael Dudamel: "Paraguaylılar, maçtan önce otele kadın gönderdi!"


Venezuela Teknik Direktörü Rafael Dudamel: ''Paraguaylılar maçtan önce otele kadın gönderdi!''

http://800noticias.com/cms/wp-content/uploads/2016/04/rafael-dudamel-vinotinto-afp-2.jpg

Venezuela Teknik Direktörü Rafael Dudamel, deplasmanda Paraguay'ı 1-0 mağlup ettikleri maç öncesinde Paraguaylıların, kaldıkları otele futbolcuları ayartmak için kadın gönderdiklerini ifade etti.

2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri’nde son maç günü inanılmaz bir heyecana sahne olurken Paraguay – Venezuela karşılaşması da grubun kaderini belirleyen maçlar arasındaydı. Deplasmanda Venezuela, Paraguay’ı 1-0 mağlup ederken Venezuela Teknik Direktörü Rafael Dudamel müsabakadan sonra ilginç ifadeler kullandı.

Dudamel, “Maç öncesi Paraguaylılar, futbolcularımı ayartmak için kaldığımız otele kadınlar gönderdi” derken bundan etkilenmediklerini de şu sözlerle ifade etti:
“Aslında bunlara şaşırmadık. Bu taktik ve stratejiler eskiden kullanılırdı. Biz tahriklere kapılmadan sahaya çıktık ve maçı kazandık.”

Gruptan çıkma ihtimali olmayan Venezula, galip gelmesi halinde gruptan çıkacak puana ulaşabilecek olan Paraguay’ı deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı ve Paraguay’ı Dünya Kupası’nın dışında bıraktı.

Skorer
 
Son düzenleme:
Üst Alt