VfL Wolfsburg Takip Başlığı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

VfL Wolfsburg Takip Başlığı


Cevap: # VfL Wolfsburg



bu takimin almanyada cok az taraftari var, deplasmana giden taraftar sayisi bazen 10u gecmiyor,hele bir deplasmanda bu sezon birtane taraftari bile gitmemisti maca.. sevilecek bir tarafi da yok bu takimin, volkswagen in parasini carcur ediyorlar ,tek olay budur aga :asd:
 
Cevap: # VfL Wolfsburg



Türkiye liginde siritmayacak bir takim, her sene 10 transfer yapip 12 adam gönderirler. En kötü yönetilen kulüplerden birisidir, Alman disiplini ile uzaktan yakindan alakasi olmayan tek takimdir belki de.
 
sen münihi yenersin mezarına augsburg gelir
performanslarının sadece bu sezonluk olacağını düşünüyorum seneye orta sıralarda takılırlar
 
Allah belanizi versin ne güzel 1.670 euromuzu alacaktik derbi öncesi.Arkadas bu ne böyle her hafta tekten yatiyoz inter marsilya wolsfburg villareal nefretimsiniz
 
Kruse'yi iyi kilitledi Gladbach bu gerizekalilara.

Adamin kariyeri bitecek bu gidisle, futboldan cok skandallar ile göze batti bu sene.

Muhtemelen satarlar bu yaz o hiyari zaten.
 
Rodriguez'le ilgilenen çok kulüp var zaten, Haziran sonuna kadar yapabileceğimiz bişey yok demiş, sözleşmelerinde madde varmış. Rodriguez'i çok tutabileceklerini sanmıyorum.
 
Wolsfburg'un yeni teknik direktör adayları.

CvCz_eYWAAAPaNa.jpg:large
 
Wolfsburg Draxler icin 40 milyon euro istiyormus, PSG ve Arsenal ile pazarlik halindeymis diyorlar. Arsenal 35 milyon euro yu gozden cikarmis, hatta bu transferi bitirmek icin Mesut Ozil de Draxler i ikna etmeye calisiyormus. PSG de 30 milyon euro vereceklerini soylemis.

kaynak: RMC
 
Sali günü Stadlarinda Sef Scout, Antrenör, Marketing Seflerinin falan seminerlerine gidicem bakalim nasil yönetiliyorlarmis

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk
 
Üst Alt