victor moses | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

victor moses


Bugune kadar bilyonlarca yazdigim bir isim oldugundan bu isimle asina olmayacak bireyler bile asina olmustur simdiye kadar. [diye dusunuyorum]



Efendim ben scout muyum, hayir degilim ama kendimi scout yarisi olarak goruyorum ve GS yonetimine bu genc Nijeryali kardesimizi oneriyorum, adi Victor Moses



VictorMoses_1372943a.jpg


"S.A."



Moses Wigan Athletic'de forma giyen bir ofans oyuncusudur. Tercih edilen pozisyonu forvet arkasi ya da Baros'un simdilerde yaptigi is olsa da her iki kanatta da ayni verimlilikle oynayabilen hizli, teknik, surekli rakip defansi kosulariyla yoran bir futbolcu kardesimizdir.



Ekli dosyayı görüntüle 3552

Premier League stats | Sky Sports



Bu resim muhim bir ozelligini highlight etmis, driblingleri cok efektif bir kardesimiz.



Bazi eksikleri var tabii mesela pozisyonlari fazla zorlamasi ya da bitiricilik sorunlari gibi. Ama burada kral olur ona kefilim. :ka19:



Pesinde birkac kulup var ama Liverpool disinda bizi zorlayacak takimlar degiller, Liverpool'da da binlerce adam var. En fazla 6-7 milyon euroya alinacak bir kardesimiz. Zaten N'Zogbia ve Rodallega gibi heisleri barindiran bir ekipti. Bu vesileyle Rodallega'yi forvete onerelim. Ayrica Blackburn'den Hoilett'de iyi bir kanat oyuncusu, hem de ucuz zira sozlesmesi yazin bitiyor.



Saygilar​
 
Cevap: # Victor Moses



Konunun uzerine toprak atilmis. Basligi acan arkadas sevinsin.



[video=youtube;gikB3ABRsN8]https://www.youtube.com/watch?v=gikB3ABRsN8[/video]
 
Cevap: # Victor Moses



[video=youtube;Gl7_MI7Moo0]https://www.youtube.com/watch?v=Gl7_MI7Moo0[/video]



NE DE GUZEL ZIPLAMIS Y'ARRAB

:ka19:
 
Cevap: # Victor Moses



Geçtiğimiz FM serilerinde C. Palace ile bir kariyer yapmıştım. Orada da Scannell ile birlikte takımı 1. lige çıkartmıştı. Benim pek takip ettiğim bir futbolcu değil. Hayri Cund iyi diyorsa iyidir.. :)

Ama ilk önce M. Olsson'u isteriz.. :p
 
Cevap: # Victor Moses



Bu da Afrika kupasına gider seneye, o yüzden kalsın. Şu Afrika Kupası'na da bir el atsınlar artık, her sene her sene kupa mı düzenlenir.
 
Üst Alt