Vitor Pereira Ülkeden Kaçtı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vitor Pereira Ülkeden Kaçtı!


Bugün Portekiz basınında çıkan haberlerde, Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’nın anlaşılmaz, kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Vitor Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile kulübümüz arasında tarafların karşılıklı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşme mevcuttur. Vitor Pereira’nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir.

Vitor Pereira’nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
 
Hocamı antremanlara çıkmıyor diye gösterip el altından tazminatı vermiş olabilirler. Hiç yapmadıkları bişey değil. Yeni bir ffp manipulasyonu olması muhtemel

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
 
Olum şerefsiz lan bunlar birde pişmiş kelle gibi acıklama yapıyorlar sırf tazminat vermemek için ne oldu aziz en iyi yaptıgın işimi yaptın gene tehditmi ettin.
 
Mallar yine kazdıkları kuyuya kendileri düşecek :D.Adam konsolosluğa gitmiş resmen başvurmuş tehdit ediliyorum diye.Alacağı tazminatın üstüne biraz daha koyarak alır artık.Siz adamı istifa ettirmek için her haltı yapın sonra da yağ gibi üste çıkın.Kazık iyi girecek bunlara
 
Bu kulüp sike yapmadi diyorlar birde. Zamanında doktor Ertugrul Karanligi da tehdit edip istifa ettirmislerdi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
 
Ama yine Galatasaray niye şöyle böyle yaptı yaaaaaauuuuuvvvvv diye konuşur satılmış köpekler


Bu ateş üfleyerek sönmez
 
Sonra yabancı hocalar niye gelmiyor niye garanti yüksek maaş istiyor diyorlar


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Üst Alt