Vitor Pereira'dan Tazminat Talebi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vitor Pereira'dan Tazminat Talebi


Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Vitor Pereira, UEFA'ya başvurdu; tazminat talep etti.

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Monaco'ya elenmesinin ardından kulüple yolları ayrılan Vitor Pereira, tazminat için harekete geçti.

Türkiye'den günün öne çıkan transfer dedikoduları

Portekizli teknik adam, bir yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen sarı-lacivertli yönetimle yaşadığı sorunlar sonrasında olaylı bir şekilde kulüpten ayrılmıştı.

Vatan'da yer alan haberde Pereira'nın konuyla ilgili olarak UEFA'ya başvurduğu ve yaşadıklarını, "Sözleşmemiz olmasına rağmen benimle çalışmak istemediklerini söylediler. Biz de tercihimizin devam etmek yönünde olduğunu söyledik. Ancak o kadar büyük bir baskı kurdular ki, çekip gitmek zorunda kaldık. Görev alanlarımız kısıtlandı. Teknik direktörlük yetkilerim alındı ve psikolojik baskı uygulandı. Tedirgindik ve korktuk." şeklinde anlattığı belirtildi.

Haberde Pereira'nın kalan bir yıllık ücreti ve yardımcılarının kalan alacaklarıyla birlikte toplam 4,5 milyon euro'luk bir tazminat talebinde bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: GOAL
 
Reserved,pereira haklıdır,zorbalikla kacmasi,sağlanmıştır. İnsan haklarina aykiri bir durumdur fenere bes yıl transfer cezasi verilmelidir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
DC_3x4sXoAAvbZl.jpg
 
Elendigi takimda yari final yapan gecen senenin flaş takimi yani. Gondermeseler bu seneden farklari olmazdi bunlar da mal mal yonetiliyorlar
 
Üst Alt