Volkan, Arena'dan şikayetçi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan, Arena'dan şikayetçi


Milli Takım'ın başarılı file bekçisi Volkan Demirel, Milli maçların TT Arena'da oynanmasını şikayet etti.



153307hp2.jpg




Dün akşam EURO 2012 playoff maçında oynanan maçta Türkiye, evinde oynadığı maçta Hırvatistan karşısında 3-0'lık ağır bir yenilgi aldı.



Maçtan çok güne damgasını vuran diğer bir olay ise, Volkan Demirel ve tribünler arasında yaşanan gerginlikti. Maç 3-0'a geldikten sonra Volkan Demirel'i protesto eden taraftarlara cevap veren Volkan'ı, takım kaptanı Emre Belezoğlu uyarmış ve olayı yatıştırmaya çalışmıştı. DHA'nın haberine göre, maç sonunda başarılı file bekçisinin çok sinirli olduğu ve ve TT Arena'da bir daha maç oynanmaması gerektiğini söylediği öğrenildi.



Volkan Demirel, maç sonunda soyunma odasına giderken, Milli Maçların TT Arena'da oynanmasını isteyen yetkililere de tepki gösterdi. Daha önce gündemde olan stad tartışmalarına son veren Türkiye Futbol Federasyonu, Milli maçların TT Arena'da oynayacağını söylerek tartışmalara son noktayı koymuştu.



Türkiye, 15 Kasım'da 3-0'ın rövanşı için Hırvatistan deplasmaınıa çıkacak.



Volkan, Arena'dan şikayetçi - Goal.com
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



tabi o kadar GS'linin içinde baskı oluyo, maç başına 3 gol yiyo Allah'ın kovası. Bakalım 1 ay sonra Arenaya nasıl gelicen. Gelincede kaç tane yicen bi bakak.
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



volkan asıl sen milli takım için gereksizsin azize için maçı sattın tolga cenk gibi adamlar varken defol git
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



Sana mı sorucaz lan nerde oynayıp oynamıyacagımızı.Onu 3 tane yemeden önce,anneni aglatmadan önce düsünecektin!
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



Şehrazat hazretleri TT. Arena'da maç oynanamaması talebinde bulunmuşlar. Emir erleri yerine getirir bu isteklerini nasıl olsa no problem !
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



Ulan sanki biz can atıyoduk Arena'da oynansın diye. Zeminin ahı gidiyor vahı kalıyor Milli maçlar sonrasında, oynanmasın diyen bizdik. Ama FFF'nin her zamanki saçmalıkları işte..
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



Volkan Demirel'i protesto eden taraftarlara cevap veren Volkan'ı, takım kaptanı Emre Belezoğlu uyarmış ve olayı yatıştırmaya çalışmıştı.



Kim yazıyor bunu kim???? O.....nun Evlatları demek mi olayı yatıştırmak? Bu haberi kim yapıyor?
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



Tek amaçları Galatasaray.

Derbi öncesi her türlü pisliği yapıcaklardı,buna hazırdık ama milli maçı alet etmelerini beklemiyorduk.Onu da görmüş olduk.

Planlı ve organize olarak G.Gönül-Volkan-Hiddink-Oğuz-MMA-Özgener ortak yapımı rezaleti Galatasaray'a yıkmaya,hem bu sırada gündemi değiştirmeye hemde derbi yaklaşmışken yine taraftarı provake ederek şike şerefsizliğinin yerine Galatasaray gündemi eklemeye çalışıyorlar.



Daha önce Emre'yi ıslıkladıklayanların yanlış yaptığını çünkü bunu Galatasaray'ı karalama amaçlı kullandıklarını,ellerine koz vermemek gerektiğini söylüyordum.Bu kez durum farklı ama yine de gündemin tek konusu olarak Rıdvan haysiyetsizinin yönlendirmesiyle Volkan ve Emrenin ıslıklanması var.Ne Gökhan Gönül-Volkan 2lisinin ilk 2 golü rakibe hediye edişi ne başka birşey.Rezaleti suni rezaletle örtme çabasından başka birşey değil yaptıkları.



İlk maçı böyle geçiştirirler,2.maç sonrası Hiddink tek suçlu ilan edilip(ki suçlu) teneke bağlanıp gönderilir.Futbolumuz yeniden düzlüğe çıkar,unutulur tüm bunlar.Aynı kısır döngü devam eder.
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



ulan tamam hadi sana arkadan laflar ediyorlar anladık. o onların ayıbıda. sen dönüp tüm taraftara alkış filan yapıp küfürleri ıslıkları niye cogaltıyorsun. yedigin 3 goldende şüpheliyim antukafa.
 
Cevap: Volkan, Arena'dan şikayetçi



Onun bunun evladi provakoturcusu ,,seni milli takima alan zihniyete ben tukureyim
 
Üst Alt