Volkan Demirel: "Başakşehir'in 4 attığı takıma biz de atarız. Fazlasını da atarız'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan Demirel: "Başakşehir'in 4 attığı takıma biz de atarız. Fazlasını da atarız''


fft81_mf3693637.Jpeg

G.Saray maçlarına verdiği önem herkesin malumu olan F.Bahçe kaptanı Volkan Demirel, TT Arena’daki derbiyi farklı kazanmak istediklerini söyledi; “Eğer G.Saray’ı yenersek çok iyi olur, fark atarsak efsane olur. Başakşehir bunu yaptıysa biz de yaparız” dedi

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, dün sabahki idman öncesi bazı takım arkadaşlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Yerli oyuncuların katıldığı, yabancılardan ise sadece Josef de Souza'nın iştirak ettiği kahvaltıda bol bol derbi konuşuldu. Kahva ltıya Volkan Demirel'in sözleri damga vurdu. "Eğer Galatasaray'ı yenemezsek bu taraftar bizi tefe koyar" diyen tecrübeli kaptan, "Önümüzde iki hedef var; Galatasaray'ı yenmek, Türkiye Kupası'nı kazanmak... Bu ayağımıza kadar gelen büyük bir fırsattır. Galatasaray'ı yenersek çok iyi olur, fark atarsak efsane olur" şeklinde konuştu.

EN ÇOK 6-0 KONUŞULUYOR
Takım arkadaşlarından kendilerine inanmalarını isteyen Volkan Demirel, "Başakşehir'in 4 attığı takıma biz de atarız. Fazlasını da atarız. 4 de olur, 5 te... Yeter ki onları Başakşehir'e karşı oynadıkları gibi yakalayalım. Galatasaray'ı hep yeniyoruz ama hep 6-0 konuşuluyor. Tabii ki 1-0 olsun bizim olsun ancak fırsatını bulursak da farka gidelim" dedi.

'KAZANIRSAK TARAFTAR BiZi AFFEDER'
Volkan Demirel, arkadaşlarına yönelik yaptığı konuşmada yerliyabancı ayrımı yapmadan herkesin birbirine yardımcı olmasını isterken, "Galatasaray maçı taraftara kendimizi affettirmek için büyük bir fırsat. Bu her zaman böyle olmuştur. Onlara büyük bir zafer armağan edelim. Herkes derbiye iyi konsantre olsun" diye konuştu.

Ajansspor
 
Serefsiz derdi belli taraftari tepki versin mac yarida kalsin, hükmen galip ciksin .

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Ondan sonra bana neden küfrediliyor, iste bu yüzden.
Bu maci alicaz dersin kimse bisey demez, ama bu sekilde yapmanin tek amaci vardir oda provokasyon.
 
Bizim takimdaki gurursuz haysiyetsizler bu sözleri duyunca ne yaptilar acaba?
Baska birisi olsa su sözlerden sonra arenayi bu serefsizlere dar eder, ama bizimkiler basta o kaptan bozuntusu olcak zat olmak üzere biyerlerine bile takmamislardir.
 
Son düzenleme:
Algıya bak
Galatasarayı hep yeniyorlarmış. Ulan tt arenada en son 2012de kazandınız, bu süre zarfında kupada koyduklarımızda cabası.
Geçen yıl galibiyetimiz nasıl çalındı ortada.
fenerliler bu algıyı güzel işliyorlar gerçekten.
 
Terbiyesiz; sporcu ahlakını almamış Aziz'in oyuncusu. Galatasaray - Fenerbahçe taraftarları arasındaki gerilimi devamlı canlı tutan pisliğin teki.

Utanmaz bir de "Önümüzde iki hedef var; Galatasaray'ı yenmek, Türkiye Kupası'nı kazanmak" diyor.

Kompleksli herif. Az kaldı. Yaşlanıp defolup gidecek Türk futbolundan.

Aziz bunu alsın gitsin. Huzurla eğlenerek maçları izleyelim!!!
 
Nereye haklı yav saçmalamayın,geçen sene de bize Rize,Antalya,Eskişehir falan 4 atıyordu ne yapabildi Fener bize?3 maçta 1 gol atabildi,hiç yenemedi üstüne kupa verdi.Net saçmalamış ayı.
 
Üst Alt