Volkan Demirel: "Bu maçı buraya alanın..." | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan Demirel: "Bu maçı buraya alanın..."


Volkan, soyunma odası isyan etti. “Ne anamız kaldı ne bacımız. Bu maçı buraya alanın a.. s..” diye tepki gösterdi.



jhjh_24.jpg




Hırvatistan karşılaşmasında tribünlerin ayıplı tepkisine aynı şekilde karşılık veren Volkan Demirel’in maç sonrası da küfürlü tepkisini sürdürdüğü ortaya çıktı. HTSpor’dan Atilla Türker’in haberine göre; Türk Telekom Arena’daki maçın ardından çok sinirli bir şekilde sahayı terkeden kaleci Volkan, koridora girdiği sırada da yaşananlara isyan edip ağzını bozdu. Volkan’ın “Ben böyle seyirci görmedim... Ne anamız kaldı ne bacımız. Böyle taraftarlıkmı olur? Destek olacaklarına köstek oluyorlar? Yazıklar olsun. Ben bu maçı buraya alanın an.. s..” şeklinde bağırdığı öğrenildi. Öfkesine hakimolamayan Volkan’ın, Futbol Federasyonu yetkililerine yönelik bu ağır sözleri şaşkınlıkla karşılandı. Yediği küfürler yüzünden çok agresif tutum sergileyen Volkan’ın, soyunma odasında da benzer davranışlarını sürdürdüğü belirtildi.

BURSA VE KAYSERİ VETO YEMİŞTİ



Estonya maçında yaşanan protestoların ardından milli maçların Anadolu’ya kaydırılması düşüncesi tartışmaya açılmış, Hırvatistan karşılaşması için Bursa Atatürk Stadı ve Kayseri Kadir Has Stadı’nın ismi öne çıkmıştı. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de “Gelsinler, burada oynasınlar” daveti yapmıştı. Ancak F.Bahçe ile soğuk savaş yaşanan TFF, seyirci potansiyeli ve baskı unsurunu da düşünerek yine tercihini Türk Telekom Arena’dan yana kullanmıştı.



kralspor.ensonhaber
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



Artik bu saatten sonra bikac yil Seyrantepede ve Kadiköyde Milli mac oynanmaz,zeminimizin icine ettiler zaten.

Milli maclar yaz mevsiminde Adana-Mersinde,kis mevsimindede Sivas-Erzrumda oynatilmali,Istanbulda vasatin biraz üstünde olan her takim bizi yener.
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



yalnız volkana katılıorum :D maçı o sahaya alanların ben de an s. volkanın validesi ile birliktee
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



Dua et de bizim maça kadar küme düşün, bu güne kadar küfür duymamışım diyeceksin.
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



volkan sana okadar küfür ettimki bilemezsin. sana gel diyen oldumu lan stada. federasyona küfür etm,ş adam. bu gancık volkanı birdaha milli takıma almayın.
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



Volkani bilmemde Belezoglu bizim maca ya sakat,yada cezali olacak,benim nefretim Emre serefsizine,Volkan seyimde degil,ben olsam bana küfredenlere bende küfrederdim,asil büyük pislik Emre.
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



Hayatta insanların oylarıyla seçilen milletvekilleri başbakan cumhurbaşkanı sıfatına nail olan kişiler bile protesto edilirken sen kıçı kırık takımınla Galatasaray'a 135467894 maçtır yenilmedik zaferleri tatmayı bekleyen Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu iddaa ettiği benim milli takımım fenerbahçe yazan taraftarlarınla koyduk mu çekerken derbide rakip sahada karşında sokakta gördüğün zaman kardeşim dediğin adama ana bacı söverken beyninle yer değiştiren uzvun ile top kontrol ederken kendi taraftarına küfür ederken ve seni protesto etme hakkına sahip taraftara milli takım kaptanın ile ana bacı küfür ederken küfür yemeyeceğini mi falan mı düşünüyorsun ? Bunları geçeceksin Volkan efendi Rıdvan abin yazık ya çocuğa moralini bozdular dedi üzülmesi gerekenler üzüldü daha düne kadar milli takıma oyuncu göndermeyecek olan camianın insanları gelmiş bugün konuşuyor.Kendileri hem profesyonel futbolcu hem sıçıp sıvadıkları bir maçta protesto edilmeyi kabul edemiyor.Sen önce yediğin ikinci golde süzülen topa niye çıkmadığını topu neden kalenin içinde beklediğini topa hamle bile yapmayıp niye hakeme itiraz ettiğini bir açıkla ondan sonra bizi hep ıslıklıyorlar yeaa diye ağla.
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



volkan 14. hafta ben senin yerinde olsam gelmem arenaya. çok kötü şeyler olabilir . konuştukça batıyorsun kendine çeki düzen ver, yoksa seni düzeltirler benden söylemesi
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



önce Futbolcular sonrada taraftar uyuttu beni macta , 60 dakikada uyuya kalmisim kalktigimda mac bitmis. Ama tüh uyuya kalmisim demedim.



Ne Futbol ne taraftar nede federasyon nede Medya olarak ilerisinide hak etmiyoruz zaten, cok bile ilerledik
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



İşin bu boyutu bir yana stadımızda ki ilk fenerbahçe derbisinde- eğer ki bu sezon düşmezlerse- volkan hıyarını maçtan düşürmek taraftarın elinde.



Onların yıllardır stadlarında bizim topçularımızı rezil ettiği gerçeğiyle maç kazandıklarını unutmayın.
 
Cevap: Volkan Demirel: Bu maçı buraya alanın an.. s.



Bu adamın analarla ne alıp veremedigi var anlamıyorum.İt herif!
 
Üst Alt