Volkan Demirel: "Fenerbahçe'ye 1907 TL’ye imza atmaya hazırım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan Demirel: "Fenerbahçe'ye 1907 TL’ye imza atmaya hazırım"


volkandemirel__DepoPhotos__15846703B.jpg

Volkan Demirel, “16 yıldır hiç para pul konuşmadan sözleşme yaptım. Yine sorun çıkarmam. Fener’e 1907 TL’ye imza atmaya hazırım” açıklamasını yaptı.

FENERBAHÇELİ Volkan Demirel, sözleşme yenileme konusunda son sözünü söyledi. Tatilini Bodrum’da sürdüren tecrübeli file bekçisi, “1907 TL’ye imza atmaya hazırım” diyerek yeni yönetime mesaj gönderdi. 16 yıldır Sarı-Lacivertli formayı giydiğini ve şu ana kadar sözleşme konusunda hiçbir sorun çıkarmadığını vurgulayan Volkan Demirel şöyle konuştu:

SÖZLEŞMEDE RAKAMA BAKMAM

“2002 senesinden bu yana bu formayı giyiyorum. Tribünden davul çalarken Fenerbahçe formasını giydim. Para pul asla konuşmam. Benim nasıl bir Fenerbahçe sevdalısı olduğumu herkes çok iyi bilir. Sözleşmemle ilgili şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadım. Şimdiden sonra da çıkarmam. Önüme konan sözleşmelerde rakama bakmadan hep imza attım. Benim görüşmem 5 dakikadan fazla sürmez.”

BUFFON’DAN 3.5 YIL SONRA

“1907 TL’ye imza atmaya hazırım. Şu an kulüp yeni bir değişim içine girdi. Yeni bir başkan seçildi. Gelecekle ilgili operasyonlar yapılıyor. Benim sözleşmem sorun olmaz. Ben son ana kadar bekler ve imzamı atarım. 36 yaşındayım. Hedefim Sarı-Lacivertli takımda formamı giyebildiğim ana kadar giymektir. Buffon’dan 3.5 yaş küçüğüm. Onun kaleyi bıraktığı günden 3.5 yıl sonra ben de kariyerimi sonlandırmayı planlıyorum.”

(Star)
 
Böyle diyenlere bir sinir oluyormki atin ulan ozaman p parayi imzanizi, yemez degilmi? Konusmaya gelince mangal da kül birakmasiniz icraata gelince kacarsiniz. Sabride yillarca böyle para kazandi bizden
 
Aykut'un tazminatını Volkan ödüyor bu şartlarda.

ya da Vitor'un.

Hangisine artistlik yapmak isterse kullanabilir "Senin tazminatını ben ödedim ollum" şeklinde.
 
1907 TL sana az.

Senin gibi bir Fenerliye en az 2,5 Milyon € yakisir. Ali Koc derhal el atmali 2,5 Milyon € dan 3 yillik yeni kontrat vermeliler.
 
Umarım uzatırlar da yine Fabiano-Kameni ayarında bir kaleci daha alırlar.

Her sene başında klasik 8-10 puan kaybettiriyor.İlk devre biterken toparlíyor.

Harun falan da kesemez yine gün gelir Volkan oynar.
 
Kaptan gibi kaptan.
Utan selçuk utan.

Birazcık kaptanlık öğren.
Iatenmemene rağmen hala kalıyorsun üstüne indirime git deniyor 1 kuruş bile indirmem diyorsun.
Umarım kazandığın haksız paralar boğazından gecmez.

________________________________

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN
 
Üst Alt