Volkan: "Resmi tatil olsun" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan: "Resmi tatil olsun"


Volkan: "Resmi tatil olsun"



Fenerbahçe'de şampiyonluğun mimarı Volkan'dan çarpıcı değerlendirmeler...



“Çok büyük bir mutluluk yaşıyoruz.. Çok güzel bir yarış oldu.. Trabzonspor’da çok iyi mücadele etti ama hak eden tarafın biz odluğumuz, elde etiğimiz kupayla birlikte tescillendi. Fenerbahçe için dua eden herkese bu şampiyonluk armağan olsun. Bu sene şampiyon olmamız çok önemliydi. Çünkü çok gerilerden geldik, çok önemli maçlar aldık. Malatya maçından sonra kenetlendik ve bunu yapabileceğimizi bildiğimiz için buralara kadar geldik”.



“Çok özlediğimiz bir şampiyonluktu. İstanbul’da bizi bekleyen taraftarlar var şimdi. Özlemleri çok büyük ama esas kutlama yarın olacak. Samandıra’dan Bağdat Caddesi’ne kadar gidişimiz büyük coşku içinde olacak. Ben olsam yarın öğleden sonra resmi tatil ilan ederim.. Şaka bu tabii. Ancak çok büyük bir seyirci bizi karşılayacaktır”.



Bu arada Volkan, sezon içinde en akılda kalan kurtarışlarının sorulması üzerine “Beşiktaş maçında Almeida’nın, Antep maçında Olcan’ın şutu, Bursa maçında Sercan’ın pozisyonları 3 kez karşı karşıya kalmam, kurtarış olarak sayılmasa da Eskişehir’de direkten dönen topun topuğuma çarpması önemliydi. Çok kurtarışım var aklıma gelmiyor ama ben kurtarmışım, başkası gol atmış önemli değil, önemli olan gelen şampiyonluk. .. Dediğim gibi ellerini açıp dua eden emeği olan herkese teşekkürler” diye konuştu.



Bu arada eşine de selam gönderen Volkan; “Seni çok seviyorum, iyi ki hayatımda varsın, bu şampiyonluğu sana da armağan ediyorum” dedi..



Kaynak: Ajansspor
 
Cevap: Volkan: "Resmi tatil olsun"



Töğbe Yarabbi yaa

Bu herif de birazcık zeka vara eğer bende bişey bilmiyorum

Tam angut lan bu adam
 
Cevap: Volkan: "Resmi tatil olsun"



Ne kadar gerizekalı yahu bunların futbolcuları,biri devlet bahçeliye özenir öbürü tatil olsun der.
 
Cevap: Volkan: "Resmi tatil olsun"



Bunlar kendilerini nerede görüyorlar ya? UEFA'yı aldık, kim kalkıp böyle söyledi. Egoya gel. Az kaldı küfredicem banlayın beni.
 
Üst Alt