Volkan Yaman Kaçtı mı? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan Yaman Kaçtı mı?


Volkan Yaman kaçtı mı?

GS'ın Es Es'e zorla gönderdiği Volkan, maça çıkmamak için özel işlerini bahane ederek Almanya'ya gitti. Bu da soru işaretleri uyandırdı.



Galatasaray’dan Eskişehirspor’a giderken gözyaşları döken Volkan Yaman, sızan haberlere göre Kırmızı Şimşekler’e transfer olmasını hâlâ kabullenemiyor.



Sarı-Kırmızılı takımla yollarını ayırdıktan sonra Eskişehir’de mutsuz bir görüntü çizen Volkan’ın, dünkü Galatasaray karşılaşması öncesi ortadan kaybolduğu belirtiliyor. Özel işlerini bahane ederek Almanya’ya gittiği ifade edilen Volkan için yönetimin izninin olmadığı, en azından böylesine önemli bir maç öncesi takımın yanında olmasını istediği kaydedildi. Ancak baskılara kulak asmayan Volkan Yaman’ın tavırları sebebiyle teknik direktör Rıza Çalımbay tarafından kadroya alınmadığı da dile getirildi.







Bir başka iddiaya göre ise Volkan Galatasaray’a karşı forma giymek istemedi ve bu yüzden özel işleriyle ilgili bahaneler öne sürerek Almanya’ya uçtu. Kırmızı-Siyahlı yöneticilerin Volkan Yaman’la yarın bir araya gelecekleri ve forma giymek istememesi halinde devre arasında bir başka kulübe gitmesine izin verecekleri açıklandı.



Kaynak: Htspor
 
Cevap: Volkan Yaman kaçtı mı?








cavcavinho.gif
 
Cevap: Volkan Yaman kaçtı mı?



Volkan Yaman haksiz yere yerden yere vuruldu. Dün Ugur cok mu iyi oynadi sol bekte. al iste yedigi calim yüzünden gol yedik ayrica bir tane adam akilli orta gelmedi soldan.
 
Cevap: Volkan Yaman kaçtı mı?



Ben bu elestirilere katilmiyorum. Volkan gayet güclü ve cabuk bir oyuncuydu. tamam fazla süratli degildi ama Hakan Balta cok mu süratli. hem Volkan zaten yedek oyuncuydu. teknigi iyi, ortalari iyi, defans eh iste. eh daha ne istiyon?? Caner bir kere sol bek degil. olsa icim yanmayacak. fizigi zayif, geri dönüsleri kötü. madem Volkan gitti, bence Alparslan a sans verilsin. öyle Ugur ile olcak is degil bu. sol kanat cöküyo resmen.
 
Cevap: Volkan Yaman kaçtı mı?



Volakn biz de tam bir fiyaskoydu. İyi bir futbolcu olabilir,bence değil; TSL'deki en iyi sol bek olabilir; bence değil. Biz de facia gibiydi.

bir kaç maçı dışında oynadığı her maç sol kanat otoban gibiydi resmen. Ne duracağı yeri biliyordu; ne de ileri katılmalarında fayda sağlıyordu.

Defansı zaten evlere şenlik. Yediği çalımlar, arkasına kaçırdığı adamlar. V.Yaman'da top çalma yok, vucüdunu koyup tobu kazanmak yok, pas arasına girmek yok. Zaten Antalya'da sol açık oynuyordu.

Bizde gitgide kilo mu aldı ; hiç bir bilgim yok. Genişlediği ve yavaşladığı bir gerçek.

Biz de oynarken normal bir sol ayaklı kişi gibiydi. Tek özelliği sol ayağını kullanması; başkada bir özelliğini göremedim.

Es-es'de çok iyi oynar(bence olmuayacak bir şey); yine niye gönderildi falan demem. Çünkü bizde futbol oynamıyordu.
 
Üst Alt