Volkan'dan büyük gaf | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Volkan'dan büyük gaf


Volkan'dan büyük gaf



Fenerbahçe Futbol Takımı, 18. kez mutlu sona ulaşmanın mutluluğunu taraftarıya paylaşırken; eğlencenin sonunda Volkan Demirel'in söylemleri geceye damgasını vuracak türdendi.



Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 futbol sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen dev organizasyonda şampiyonluk kupasını aldı.



Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, şampiyonluk kupasını Alex de Souza'nın ellerine teslim etti. Alex, Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu ile birlikte kupayı havaya kaldırdı.



Kupa seremonisinin ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'nda büyük bir coşku yaşanırken; sahaya girmek isteyen taraftarları önlemek isteyen kaleci Volkan Demirel, üç kez "Sahaya giren Cim Bom'lu olsun" dedi.



Eline mikrofonu alan Volkan Demirel, tribünlere giderek taraftarlar ile birlikte tezahüratlar yaparken; son olarak yaptığı tezahürat dikkatlerden kaçmadı.



Fenerbahçe taraftarı genel olarak rakip takımların aleyhinde tezahürat yapmaktan kaçınırken; Volkan'ın "Koyduk mu?" diyerek seyircileri kötü tezahürata yönlendirmesi gecenin tek olumsuz davranışı oldu.



Kaynak: Sporx.com
 
Cevap: Volkan'dan büyük gaf



Gaf ??? Adam poposuyla topu tutar sonra yanlış anlaşıldım der, taraftara hareket yapar özür diler oh be ne ala memleket!



Karaktersiz herif.
 
Cevap: Volkan'dan büyük gaf



Ne açıyorsunuz böyle angutların laflarını ciddiye alıp da böyle başlıkları . Öküz işte öküz . Hala kaf koyuyorlar . Günahlarıntakımıfenerbahçe
 
Cevap: Volkan'dan büyük gaf



yaptigi terbyesizlik ama ici disi bir adamlari seviyorum antipatik de olsalar .. hic degilse ne oldugu belli ..
 
Cevap: Volkan'dan büyük gaf



Abartmayin bu kadar. Galatasaray'da futbolcu olsam, bende yapardim.

Volkan'da ayni zamanda bir taraftar. Biz Kalkmayan Fenerli olsun demiyor muyuz?
 
Cevap: Volkan'dan büyük gaf



Volkan: Sahaya giren cimbomlu olsun



Sana giren ne olsun lan ?



didier_drogba2.jpg
 
Üst Alt